• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Kadınlar İş Hayatına Kazandırılıyor

Kadınlar İş Hayatına Kazandırılıyor
Van'daki Sahabe Sigorta Aracılık Hizmetleri tarafından yapılan proje kapsamında kadınlar iş hayatına kazandırılıyor.

Van'daki Sahabe Sigorta Aracılık Hizmetleri tarafından yapılan proje kapsamında kadınlar iş hayatına kazandırılıyor.

Ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Sahabe Sigorta Aracılık Hizmetleri Yetkilisi Sertap Ayvet, Ocak 2016 itibariyle İş-Kur destekli "Kadınları İş Hayatına Kazandırma" projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu proje kapsamında kadınların iş hayatına atılmalarını sağlamayı hedeflediklerini söyledi. İlk etapta kadınların 6 aylık bir kursa tabi tutulduğunu ifade eden Ayvet, "Burada kursiyerlerimiz ilk önce 6 aylık bir kursa tabi tutulacaklar. Kurs süresince İş-Kur tarafından kursiyerlere günlük 20 TL teşvik ödenecektir" dedi.

Amaçlarının kadınlara meslek öğretmek ve istihdamlarını sağlamak olduğunu ifade eden Ayvet, "Amacımız, kadınların toplum kalitesi ve verimliliğine sağladığı faydayı vurgulamak, iş hayatının temelini oluşturan disiplin ve azmin kadınlarda yeterince bulunduğunun bilinciyle bu özelliklerini iş hayatına yansıtmalarına olanak sağlayarak olumlu bir etki oluşturmak, toplumumuzun temel taşı olan kadınlara hak ettiği değeri iş hayatına katılmalarını sağlayarak kazandırmaktır" diye konuştu.

Sigortacılıkta birçok alanda mücadele ettiklerini ifade eden Ayvet, "Son zamanlarda artan acente sayısına rağmen düşen iş kalitesi sorunu, müşterilerin poliçe ve teminatlar konusunda yeterli bilgiye sahip olmamaları ve bu nedenle müşteri ve acente hizmetleri arasında anlaşmazlıklar yaşanması, bölgemizde yaşanan olumsuz olaylar neticesinde sigorta şirketlerinin bölgeye, bölge müşterilerinin de acentelere olan güvenlerinde azalma yaşanması ve bunun neticesinde gergin bir çalışma ortamı oluşması gibi tüm olumsuzlukları özveriye, sorumluluğa, kadının iş hayatına sağlayacağı olumlu etkiye ve birlikten kuvvet doğacağına olan tam inancımızla çözerek olumsuzlukların üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz. Bunun yanında çıktığımız bu yolda, ulaşabileceğimiz en iyi noktaya gelebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza dair siz değerli halkımıza söz veriyoruz" şeklinde konuştu.

Kadınlar İş Hayatına Kazandırılıyor

Kadınlar İş Hayatına Kazandırılıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim