• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Kadınlar gününde çiçek vermediği için kocasının cinsel organını kopardı

Kadınlar gününde çiçek vermediği için kocasının cinsel organını kopardı
Dünya Kadınlar Günü'nde Marinela Benea isimli kadın, kendisine çiçek alamayan kocasının cinsel organını kopardı.

Romanya'nın kuzeyinde bulunan Vaslui ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yaşanan olayda Marinela Benea (40), kendisine çiçek almayan kocası Ionel Popa (39) ile tartışmaya başladı. Marinela tartışmanın hararetlenmesi üzerine kocasının cinsel organlarını kavradı ve sol testisini çekerek kopardı.

KADIN PİŞMAN DEĞİL

Acı içinde kıvranan Popa sallanan sol testisini tutarak acilen hastaneye kaldırıldı. İvedi bir şekilde ameliyata alınan Popa'nın sağlık durumunun stabil olduğu açıklandı. Olay sonrası konuşan Marinela, kendi gücünün farkında olmadığını, kocasının başına geleni hak ettiğini belirtti.

"EVE SARHOŞ GELDİ"

Marinela, olayı şu sözlerle anlattı:

"Çalıştığı firma Ionel'e günlük ücreti yerine bir şişe şarap vermiş. Eve sarhoş geldi. Sarhoş olduğunda hal ve hareketleri değişiyor. Üşüdüğü için benden sobayı yakmamı istedi. Gece boyunca ateşi canlı tuttum ve onunla tartışmaktan kaçındım. Sabah olduğunda perdeleri açtım ve ona işe gitmesini söyledim. İşe gitmeyecekse en azından evin günlük işlerine yardım etmesini istedim. Fakat o bana bağırarak kendisine emir veremeyeceğimi söyledi.

"ADAM OLMASINI SÖYLEDİM VE TESTİSLERİNİ KAVRADIM"

Ona adam olmasını söyledim ve testislerini kavradım. Benim suçum değildi, kendini geri çekti ve olay böyle oldu. Biraz buz koyarsam sorunun çözüleceğini düşündüm. Popa ise ambulans çağırmakta ısrar etti. Fena şekilde kıvranıyordu."

İlk yardım görevlisi Aurora Popa basına yaptığı açıklamada; "Adamın sol testisinde açık yara vardı. Karısının kendisine Dünya Kadınlar Günü'nde çiçek vermediği için saldırdığını söyledi" sözlerini sarf etti.

Popa ve Marinela çifti 15 yıldır birlikte yaşıyor. Bu birliktelikten 15 yaşında bir oğulları var. Polis olay üzerine soruşturma başlattı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim