• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

"Kadıköy'e kazanacağımızı bilerek gideceğiz"

"Kadıköy'e kazanacağımızı bilerek gideceğiz"
Galatasaray’ın İtalyan Cesare Prandelli, gözünü 23. haftadaki Fenerbahçe derbisine dikti. Ezeli rakiplerini 15 yıl sonra Kadıköy'de yenmek istediklerini ifade eden Prandelli, 4. yıldız takmak için savaşacaklarını belirtti. Tecrübeli teknik adam, yapılan s

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli, şampiyonluğun yanısıra bu sezonki hedefleri arasında Kadıköy galibiyetinin de yer aldığını söyledi.

15 yıldır Kadıköy'de yenemedikleri Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup etmek istediklerini ifade eden prandelli, "Kadıköy’e kazanacağımızı bilerek gideceğiz. Büyük futbolcuların baskıları kaldırıp işlerini çok daha iyi yapması gerekir. Fenerbahçe deplasmanı geldiğinde tek hedefimiz 3 puan olacak" dedi.

"AMACIMIZ 4. YILDIZ"

4. yıldız için iddialı konuşan İtalyan teknik adam, şampiyonluk yarışındaki rakiplerini değerlendirdi. Prandelli,"Fenerbahçe güçlü bir takım. Taktiksel olarak iyiler. Beşiktaş, sahada ne yapmaları gerektiğini bilen bir oyuncu grubuna sahip. İyi çalışmışlar . Beşiktaş’ı da yarışta çok önemsiyoruz. Şampiyonluğu istiyoruz. Amacımız 4. yıldız" ifadelerini kullandı.

"DEFANS HEP 4’LÜ OLACAK"

Galatasaray'ın oyun planıyla ilgili de bilgiler aktaran Prandelli, "Defans bloğu hep 4’lü olacak, orta saha ve forvet hattı hem rakibimize hem de taktiksel anlayışımıza göre değişim gösterebilir. Oyun olarak  büyük yükseliş göstereceğimiz  bir yıl olmasını bekliyorum" dedi.

PRANDELLI'DEN YENİ TRANSFERLERE ÖVGÜ

Yeni transferler Tarık Çamdal, Pandev ve Dzemaili’den övgüyle bahseden tecrübeli çalıştırıcı, "Tarık gibi sağ ve sol bekte oynayabilen bir futbolcuya ihtiyacımız vardı. Dzemaili de tam aradığımız orta saha özelliklerine sahip olan bir futbolcu. Dzemaili, derinliği görür ve çok iyi şut çeker. Biz Dzemaili’yi Melo’ya alternatif olsun diye almadık. Birlikte oynayıp ilerleyecekler. Pandev'in de kalitesi ortasa  forvet arkasında gole yakın oynar" ifadelerini kullandı.

Yeni transferlerle daha güçlü ve etkili bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Cesare Prandelli kadro dışı kalan Sabri Sarıoğlu'yu takım içinde düşünmediğini sözlerine ekledi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim