• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Kadıköy'de dev randevu

Kadıköy'de dev randevu
Şampiyonluk yarışındaki F.Bahçe ve Beşiktaş bugün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Saat 20.00'de başlayacak maçı Fırat Aydınus yönetecek

Spor Toto Süper Lig'de heyecan tavan yapacak, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Beşiktaş Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Saat 20.00'de başlayacak dev randevuyu hakem Fırat Aydınus yönetecek ve Lig TV naklen yayınlayacak. Ev sahibi F.Bahçe bu maçı kazanıp zirveye ortak olmak isterken, hafta içinde Avrupa macerasını sonlandıran Beşiktaş ise ezeli rakibi ile arasındaki puan farkını açmayı hesaplıyor. Sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle Kadıköy'de kale arkası tribünler boş kalacak.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, Galatasaray derbisindeki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verdiği cezanın ardından derbide sadece maraton ve Fenerium tribünlerinde seyirci bulunacak. Bugüne kadar yapılan 337 maçta Fenerbahçe 127, Beşiktaş 122 galibiyet aldı, 88 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Rekabette Fenerbahçe'nin 463 golüne, Beşiktaş 426 golle karşılık verdi.

Sakatlıklar düşündürüyor
Beşiktaş'ta Fenerbahçe maçı öncesi Daniel Opare, İsmail Köybaşı, Alexander Milosevic ve Serdar Kurtuluş'un sakatlığı bulunuyor. Gribal enfeksiyon geçiren Olcay Şahan ile Ersan Gülüm'ün 11'de olması beklenirken sakatlıkları nedeniyle son maçlarda forma giymeyen Atiba Hutchinson ve Jose Sosa'nın da kadroya alınacağı öğrenildi. Kartal'da Demba Ba, Gökhan Töre, Kerim, Tolga, Veli, Olcay Şahan, Serdar Kurtuluş ve İsmail Köybaşı da sınırda ceza sınırında bulunuyor.

5 futbolcu sınırda
F.Bahçe'de derbi öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Kuyt, Meireles ve Kadlec, bugünkü maçta da sarı kart görürse 26. haftadaki Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düşecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, ligde son iki maçta sahaya sürdüğü ilk 11 kurgusunda değişiklik yapıp Alper Potuk ve Meireles'i 11'e dahil etmeyi planladığı öğrenildi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim