• BIST 9902.07
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Judoda Ustalar Tatamide

Judoda Ustalar Tatamide
2016 Türkiye Judo Federasyonu Veteranlar Türkiye Şampiyonası sona erdi.

2016 Türkiye Judo Federasyonu Veteranlar Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Judo Federsyonu Veteranlar Türkiye Şampiyonası Ankara ve Altındağ Akarsu Spor Salonu'nda 30 ilden 119 judokanın katılımı ile gerçekleşti. Judonun duayen hocalarının katıldığı şampiyonada renkli sahneler yaşandı. Türkiye Judo Federasyonu'nun özen gösterdiği ve ciddiye aldığı bu şampiyona diğer organizasyonlara da örnek oluşturdu. Organizasyonu baştan sona izleyen ve destekleyen Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Türkiye Judo Federasyonu Genel Koordinatörü Yavuz Yolcu, As Başkan Yusuf Özışık, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Çebi, Türkiye Judo Veteranlar Komisyonu Başkanı Murat Olcay, Başkan Yardımcısı Ufuk Erkul, Dış İlişkiler Sorumlusu Mehmet Ali Yılmaz'ın katılımı ile gerçekleşti.

DUMESF Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, şampiyonada sürpriz bir şekilde Muğla adına yarıştı.

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, 40 yıl aradan sonra judogi giyip tekrar tatamiye çıktı. Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonası'nda M7 100 kilogramda finale kalan Ilıcak, gümüş madalya aldı. Ilıcak, şampiyonada sürpriz bir şekilde Muğla adına yarışırken, Tayfun Tuna M3 100 kilogramda 3., Yavuz Karahasanoğlu da M2 90 kilogramda 3. oldu.

DUMESF Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak yaptığı açıklamada, "Mükemmel bir atmosfer. Her şey çok güzeldi. Judo Federasyonu ve Veteranlar Komisyonunun düzenlediği bu şampiyona, Türkiye çapındaki çok mühim hocalarımızın tatamide buluşması, judo topluluklarını ve ailelerinin bir araya getirmesi açısından çok önemlidir. Judo buradaki herkesin hayat biçimi olmuştur. Amacımız "temiz spor, temiz nesil" olgusunu bütün branşlara ve toplumun her kesimine yerleştirmek" dedi.

23-26 Haziran 2016 tarihleri arasında Hırvatistan'nın Porec Şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Veteranlar Judo Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edeceğini ifade eden Ilıcak, kötü alışkanlıklara mücadelede judo sporunun çok büyük bir katkısı olduğunu söyleyerek tüm çocukları judo yapmaya davet etti.

Judoda Ustalar Tatamide

Judoda Ustalar Tatamide

Judoda Ustalar Tatamide

Judoda Ustalar Tatamide

Judoda Ustalar Tatamide

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim