• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Jcı Bahar Zirvesi Ordu’da Yapılacak

Jcı Bahar Zirvesi Ordu’da Yapılacak
Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Türkiye Başkanı Özge Özkan Kızanlık ve beraberindeki heyet, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu...

Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Türkiye Başkanı Özge Özkan Kızanlık ve beraberindeki heyet, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

JCI Türkiye Başkanı Özge Özkan Kızanlık, Ordu Şube Başkanı Selcan Beşik, Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nihal Zoroğlu'ndan oluşan heyet, derneğin 2016 yılı Nisan ayında Ordu'da yapacağı "Bahar Zirvesi" konusunda Vali İrfan Balkanlıoğlu'na bilgi verdi.

100 yılı aşkın süredir, dünyanın 114 ülkesinde 5 binden fazla şubesi ve 200 bin üyesi ile "gençlerin yetişmesi için fırsatlar sunarak toplumda pozitif değişim yaratmak" misyonu ile hareket eden Jonior Chamber International'ın Türkiye'deki ulusal organizasyonu olan Genç Girişimciler ve Liderler (JCI) Derneği; çeşitli proje ve organizasyonlarla gençlere Bireysel Gelişim, Toplumsal Gelişim, İş Dünyası ve Uluslararası İlişkiler alanlarında fırsatlar yarattığını belirten Başkan Kızanlık, "Bireysel Gelişim alanında eğitim konseptiyle oluşturdukları JCI Türkiye Bahar Zirvesi bu yıl, JCI Ordu Şubesi ev sahipliğinde, 29 Nisan-1 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Fatsa'da gerçekleştirilecek.Türkiye'nin birçok ilinden ve yurt dışından katılımcıların yer alacağı bu organizasyon için JCI Türkiye üyeleri, her geçen gün artan ve yaklaşık 1000 kişiye ulaşan profili ile kendilerinde ve yaşadıkları toplumda pozitif değişim yaratmak için çalışıyor. JCI Ordu şubesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Bahar Zirvesi organizasyonunda, "Sıfırdan İş Adamlığına Giden Yol" semineri ile dünyanın ilk mentollü ıslak mendilinin mucidi Ataman Özbay, 21.yyda Satışın Yeni Kuralları Semineri ile Satışın 10 Altın Kuralı kitabının yazarı Taner Özdeş ve Liderliğe İnanmak semineri ile Qmark kurucularından Mehmet Y. Özel gibi alanlarında ün yapmış isimlerle üyelerini ve Ordu'daki genç aktif kişileri buluşturuyor" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Dünya çapında 114 ülkede örgütlenen genç lider ve girişimcilerin oluşturduğu ve çok sayıda şubesi ve üyesi bulunan bu platformun ilimizde yapmayı planladığı "Bahar Zirvesi'ne Ordu şehri olarak ev sahipliği yapmak, ilimizin tanıtımı açısından faydalı olacaktır. Biz, Ordu'nun tanıtımına katkı sağlayacak her türlü organizasyonu destekliyoruz" diye konuştu.

Jcı Bahar Zirvesi Ordu’da Yapılacak

Jcı Bahar Zirvesi Ordu’da Yapılacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim