• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

İzmirli Kadınların Güzelliğini Onlar Koruyacak

İzmirli Kadınların Güzelliğini Onlar Koruyacak
Türkiye'deki 6. kliniğini İzmir'e açan Estetik International Sağlık Grubu Kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, "İzmir'in kadınları çok güzeldir. Biz güzellik...

Türkiye'deki 6. kliniğini İzmir'e açan Estetik International Sağlık Grubu Kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, "İzmir'in kadınları çok güzeldir. Biz güzellik koruyucusuyuz. İzmirli kadınların güzelliğini uzun süre korumak için bu kente şube açtık" dedi.

Op. Dr. Bülent Cihantimur'un kurduğu Estetik International Sağlık Grubu, İstanbul, Ankara ve Bursa'dan sonra İzmirlilere hizmet verecek. 16 yıldır estetik, plastik, rekonstrüktif cerrahi ve medikal estetik alanında faaliyet gösteren grup, İzmir Mavişehir'de açılan 6. kliniği ile yeni yıldan sonra İzmirlilerle buluşacak. Güzellik merkezi konseptinde tasarlanan klinikte, saçtan tırnağa her türlü bakım "İyi hisset kendini" felsefesiyle yürütülecek.

"İZMİR TESADÜFEN SEÇİLMEDİ"

İstanbul, Ankara ve Bursa'dan sonra İzmir'de de hizmet vermeye başlayacak olan Estetik International Sağlık Grubu Kurucusu Op. Dr. Cihantimur, İzmir'i tercih etme sebeplerinin, İzmirli hastalardan gelen talepler olduğunu açıkladı. İzmir'den beklentilerinin çok yüksek olduğunu ifade eden Cihantimur, "İstanbul'dan sonra en yüksek talebin İzmir'den olacağını düşünüyoruz. Herkesin bildiği gibi İzmir'in kadınları çok güzeldir ve bizim işimiz de güzel kadınların olduğu yerde. Çünkü biz, güzellik koruyucusuyuz. Bizim işimiz, kadınların güzelliğini daha uzun süre korumak" diye konuştu.

AKILLI KLİNİK İZMİR'DEN BAŞLAYACAK

Müşteri gizliliğini ve hizmet kalitesini esas alan "Akıllı Klinik" uygulamasının ilk olarak İzmir'deki şubeden başlayacağını söyleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur şunları söyledi: "4 yıldır üzerinde çalıştığımız ve yazılımı kendimize ait olan Akıllı Klinik uygulaması ilk İzmir'den başlayacak. Akıllı Klinik, müşterinin kendi kodunun yer aldığı özel kartı ile yazılım üzerinden tedaviye gelmesi ve tedaviyi takip etmesini sağlıyor. Müşterilerimiz, kendine özel kart ile yazılım üzerinden girişini yapabilir. Aynı zamanda tedavisinin takibini de yine bu sistem üzerinden yapabiliyor. Biz de bu sistem sayesinde İstanbul'daki merkezimizden tedaviyi takip edebiliyoruz. Güzellik tedavileri gizliliğin korunması gereken işlemlerdir. Bu sistemle hem gizliliği korumayı hem de müşteri memnuniyetinin artmasını hedefliyoruz."

"TEDAVİNİZİ SİZDEN BAŞKASI BİLMEYECEK"

"Akıllı Klinik" sayesinde hastanın yaptırmak istediği tedaviyi, sadece kendisinin ve uygulayıcısının göreceğini dile getiren Dr. Cihantimur, "Kliniğimize hangi nedenle geldiğinizi kimse bilmeyecek. Uygulamacınıza, bekleme odasındaki sisteme kartınızı okuttuğunuz anda, geldiğinizle ilgili bir bilgi mesajı gidecek ve o da gelip sizi bekleme odasından alıp uygulama odasına götürecek. Uygulama odasına girdiğiniz anda kapı içeriden kilitlenecek ve üzerinde uygulamacının adı ile size ait olan kod yer alacak. Böylece içeride size ne işlem yapıldığı da dışarıdan görülmeyecek. Kapılar yalnızca acil durumlar sırasında görevliler tarafından açılabilecek. İçerideki sistemde ise, yine aynı yazılım sayesinde, size daha önce hangi işlemler uygulanmış ve bu seansta hangi işlemler uygulanacak hem uygulamacınız hem de siz görebileceksiniz. Bu sistemle hem tedavi takibi hem de olası bir şekilde tedavinin başkaları tarafından bölünmesini engelliyor ve hastamızın kendini daha rahat ve güvende hissetmesini sağlıyoruz" dedi. Op. Dr. Bülent Cihantimur, İzmir Şube Yöneticisi Fatoş Aktoprak ile Akıllı Klinik sistemini bizzat inceledi.

İzmirli Kadınların Güzelliğini Onlar Koruyacak

İzmirli Kadınların Güzelliğini Onlar Koruyacak

İzmirli Kadınların Güzelliğini Onlar Koruyacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim