• BIST 9937.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

İzmir'de uyuşturucu operasyonları

İzmir'de uyuşturucu operasyonları
İzmir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, 8 kişi gözaltına alındı, 1'i Özbekistan uyruklu toplam 5 kişi tutuklandı.

İzmir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, 8 kişi gözaltına alındı, 1'i Özbekistan uyruklu toplam 5 kişi tutuklandı.

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonla, Ş.U.(25), S.E.(23), M.E.(24) ve R.Ç.(43) ile Özbekistan uyruklu A.T.'yi (29) yakaladı. Yapılan aramalarda toplam 600 gram esrar, 5 adet saksı içine dikili vaziyette 5 kök Skunk, 10 gr esrar maddesi tohumu, 8 adet Hint keneviri bitki tohumu, 1 adet kabin havalandırması için karton filtreli körüklü boru, bitkileri köklendirmek ve klonlamakta kullanılan 8 adet taş yünü, ısı amaçlı kullanılan 2 adet halojen lamba, 1 adet halojen lambaya ait trafo, 1 adet kimyasalları bitki üzerine enjekte etmek için kullanılan şırınga, 1 adet havalandırma filtresi, 1 adet süre ölçer, 1 adet köklendirme kalıbı, 2 adet kimyasal sıvı, 1 adet su sirkülasyon sistemini sağlayan üzerinde hortum düzeneği bulunan kova, 1 adet saksıların altında sulama mekanizmasını destekleyen plastik tabla ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan M.E. ve R.Ç., çıkarıldıkları mahkemeden serbest bırakıldı, S.E., Ş.U. ile Özbekistan uyruklu A.T. ise tutuklandı.

OTOBÜSLE UYUŞTURUCU GETİREN ŞAHIS YAKALANDI

Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, bir kişinin Doğu ve Güneydoğu illerinden temin ettiği yüklü miktardaki esrar getireceği bilgisine ulaşıldı. Harekete geçen Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Doğu ve Güneydoğu illerinden şehirlerarası otobüsle uyuşturucu getiren K.A.(20) ve E.Ç.(24) isimli şahısları, F.D.(24) ile buluşacakları esnada, Bornova ilçesinde yakaladı. K.A.'nın çantasında yapılan aramada, toplam 4 bin 200 gram esrar ele geçirildi. E.Ç. çıkarıldığı mahkemeden serbest bırakıldı, F.D. ve K.A. ise tutuklandı.

Ayrıca yapılan bu operasyonlarla birlikte, 29 Şubat-05 Mart tarihleri arasında uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak, okul önleri ve çevresi olmak üzere uygulama ve denetimler yoğunlaştırıldı.Cihan

İzmir'de uyuşturucu operasyonları

İzmir'de uyuşturucu operasyonları

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim