• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 19 °C

İTÜ DEFAMED'den (YDO) Cumhuriyetin 100. yılına özel görkemli kutlama

İTÜ DEFAMED'den (YDO) Cumhuriyetin 100. yılına özel görkemli kutlama
Cumhuriyet Balosu organizasyonları düzenleyen İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği (İTÜ DEFAMED (YDO)), bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılını görkemli bir balo ile kutladı.

İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği (DEFAMED) tarafından geleneksel olarak düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Balosu, Ataşehir Grand Sheraton Hotel'de gerçekleştirildi. 100. yıl balosuna İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği'nin yanı sıra, İTÜ Denizcilik Fakültesi öğretim üyeleri, Denizcilik Fakültesi mezunları ve denizcilik sektörünün önde gelen isimleri de katılım gösterdi.

66.png

11-006.pngİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geceye katılım sağlayamadığı için mesajını iletti.

İmamoğlu mesajında "Nazik davetiniz için çok teşekkür ediyorum. Daha önceden belirlenmiş programlarım nedeniyle düzenlemiş olduğunuz 29 Ekim Cumhuriyet balonuzda sizlerle birlikte olamayacağım için çok üzgünüm. Bundan sonraki etkinliklerinizde bir arada olabilmek ümidiyle. Güzel çalışmalarınız için şükranlarımı sunuyor, sizleri ve tüm davetlileri saygılarımla selamlıyorum"  ifadelerine yer verdi.

33-002.pngBalonun açılış konuşmasını yapan İTÜ DEFAMED Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Ufuk Teker, "Bugün hayatımızda en büyük farkı yaratan, bizi özgür, boyunduruk altında olmadan, hiçbir farklı ülkenin mandası sömürgesi altında olmadan, yönetim biçimi sultanlık, şahlık, krallık olmadan, özgür yaşamımızı sağlayan, mavi gözlü dev ve dava arkadaşlarına, bize bu emaneti devreden önceki nesillere çok teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetimizin ilk yüzyılı kutlu olsun, cumhuriyet ilelebet payidar olsun." şeklinde konuştu.

"Cumhuriyet tarihi bugün bir sonraki yüzyıla başladı"

Teker konuşmasının devamında "Bu akşam bu tarihi geceyi kutlarken, 700 denizci dostumuzla birlikteyiz. Kıymetleri mezunlar, eşleriyle, çocuklarımıza, bu akşam bu coşkuyu bizlere yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Dile kolay 100 yıllık Cumhuriyet tarihi bugün bir sonraki yüzyıla başladı." ifadelerine de yer verdi.

Gecede performans gösteren dansçıların ardından davetliler, orkestra eşliğinde sahnede keyifli dakikalar geçirdiler.

77.png

55.png

44.pngDEFAMED tarafından başlatılan fotoğraf yarışmasının sonuçlarının açıklandığı gecede ayrıca etkinliğe sponsor olan firmalara plaketleri takdim edildi.

22-005.pngİstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim