• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

İstifa Eden AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım Açıklama Yaptı

İstifa Eden AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım Açıklama Yaptı
Tekirdağ'da AK Parti Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, işleri dolayısıyla partiden istifa ettiğini açıkladı.

Tekirdağ'da AK Parti Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, işleri dolayısıyla partiden istifa ettiğini açıkladı. Yıldırım, "Hiç kimseye kırgınlığım yok. Biz AK Partiliyiz, partimizin ve davamızın her zaman peşindeyiz. Artık zamanımı, aileme ve işlerime ayırmak istiyorum" dedi.

6 yıldır AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Bulut Yıldırım, Tekirdağ İl Başkanlığı'na gidip istifa dilekçesini sundu. Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bulut Yıldırım, partinin ilçe binasında istifasına dair basın açıklaması yaptı. Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Başkan olduğum süre zarfında, 6 seçim geçirdik. Görev geldiğim zamanla şimdiki zaman arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünüyorum. Tabi bunu ben tek başarmadım. Teşkilat yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla başardık. Her seçimden de başarıyla çıktığımıza inanıyorum. Sayısal veriler de bunu gösteriyor. Son kongrem olduktan sonra 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere 2 seçim atlattık. 7 Haziran'da her ne kadar 1. Parti olsak da, sevincimiz yarım kalmıştı, çünkü iktidar olamamıştık. 7 Kasım'da ise tüm Türkiye'de her yerde olduğu gibi Malkara'da da bir artış gerçekleştirdik. Tekirdağ'ımıza 3. Milletvekilini kazandırdık. İl Başkanımız, genel merkezimiz, milletvekillerimiz ve geçmiş dönemki milletvekillerimizle yaptığımız istişareler sonucunda ilçe başkanlığından ayrılma kararı aldım. Bunun sebebi de; işlerimin yoğunluğu ve aileme vakit ayırma gereği duymamdır. Bu kararı, önce ailemle ve sonrasında büyüklerimize danışarak aldım. İstifa etme sebebim tamamen şahsi kararımdır. Kesinlikle başka bir şey olarak algılanmasın. İktidar partisi ilçe başkanlığı görevinin zor olmasının yanı sıra sorumluluk gerektiren bir görev olması sebebiyle biz bu göreve geldik. Hiçbir zaman hiç kimseye boyun eğmedik. Haklının yanında olduk, güçlünün yanında olmadık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi "halka hizmet hakka hizmettir'. Biz de bu parolayla yolumuza devam ettik. Hatalarımız da olmuştur, varsa da basının karşısında herkesten özür dilerim. Yeni gelen yönetime başarılar diliyorum."

İstifa Eden AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım Açıklama Yaptı

İstifa Eden AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım Açıklama Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim