• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 14 °C

İşte Benim Sitilim'de kim elendi?

İşte Benim Sitilim'de kim elendi?
İşte Benim Stilim 17 Nisan akşamı kim elendi. En az oyu alarak jüri karşısına çıkan iki isim Gülşah ve Neda oldu. Peki İşte Benim Stilim Kim Elendi?

İşte Benim Stilim 17 Nisan akşamı kim elendi.  En az oyu alarak jüri karşısına çıkan iki isim Gülşah ve Neda oldu. Peki İşte Benim Stilim Kim Elendi? İşte Benim Stilim kim elendi öğrenmek için haberimizin detayına bakabilirsiniz. Dün akşam İşte Benim Stilimde eleme heycanı vardı. Yarışmacılar birbirinden şık kıyafetlerle jüri karşısına geçti. İşte Benim Stilimde dün akşam kim elendi? Yapılan değerlendirmelere göre jürinin karşısına çıkan iki isim Gülşah Yılmaz ve Neda Poursaeid oldu. Jürinin yaptığı oylamaya göre İşte Benim Stilimden elenen isim Neda Poursaeid oldu.

İŞTE BENİM STİLİM BU HAFTA KİM ELENDİ?

Soner Sarıkabadayı'nın konuk jüri üyesi olduğu İşte Benim Stilim eleme gecesi saat 22.15'te başladı. İşte Benim Stilim programı 'kim elendi' sorusunun yanıtını gece yarısından sonra ortaya çıktı. Gülşah Yılmaz taçlı olmasına rağmen İşte Benim Stilim jürisinden en düşük oyu alınca elenmek üzere belirlenen ilk isim oldu. Diğer elenme adayını da yarışmacılar belirledi ve Neda Poursaeid adını verdiler. İşte jürinin 'kim elensin' sorusuna verdiği yanıt;

Soner Kabadayı Gülşah Yılmaz elensin dedi.

Nur Yerlitaş Neda Poursaeid elensin dedi.

Uğurkan Erez Gülşah Yılmaz elensin dedi.

Kemal Doğulu Neda Poursaeid elensin dedi.

İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen ismi İvana Sert'in oyu belirledi. Geçen hafta elemeden son anda kurtulan Neda Poursaeid bu hafta elendi.

NEDA POURSAEİD JÜRİYE BİLE VEDA ETMEDİ

TV8 İŞTE BENİM STİLİM CANLI YAYIN İZLE

Soner Sarıkabadayı'nın konuk jüri üyesi olacağı İşte Benim Stilim'in gala gecesi bu akşam saat 22.15'te TV8'de. Soner Sarıkabadayı'nın konuk jüri üyesi olacağı İşte Benim Stilim'in gala gecesi bu akşam. İşte benim stilime kim veda edecek merak konusu. 3. sezonda tüm hızıyla başladı. İşte benim Stilimde geçen hafta neler yaşandı detayları sizler için derledik. İşte Benim Stilim Kim Elendi?

İŞTE BENİM STİLİM GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?


TV 8 ekranlarının vazgeçilmez moda progamı İşte Benim Stilim 3. sezon yeni yarışmacılarla devam ederken haftanın ilk elenen ismi belli oldu. Yapılan oylama ile en düşük oyu alan İşte Benim Stilim yeni yarışmacısı Duygu Barazi bu hafta veda eden isim oldu. İşte Benim Stilim 10 Nisan 2015 eleme gecesinin yeni konsepti ise “Sahnenin Yıldız' idi. Yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarıştılar. Eleme gcesinde koruma altına alınarak taç giyen Gülşah , Sinem ve Şilan 'ın adı verilemedi.

İşte Benim Stilim Eleme Gecesi'nde; İvana Sert sergilediği “Pop Dans” ile geceye renk kattı. İşte Benim Stilim'in bu hafta yapılan eleme gecesinin konuk jüri üyesi; Esra Erol...Esra Erol, yaptığı yorumlar ile programa renk katarken, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Gökhan Keser ve Nihan Çilesiz sevilen şarkıları ile geceye renk katı.


DUYGU BARAZİ GERÇEK KÜRK GİYİNCE ORTALIK KARIŞTI

İşte Benim Stilim 'de bu hafta skandal oluşturan isim ise Duygu Barazi oldu. Duygu Barazi yarışmaya gerçek kürs ile katılınca önce Öykü Serter'den tepki aldı. Öykü Serter yarışmacının gerçek kürk giymesine 'Sen güzel olacaksın diye bir hayvanın ölmesine hiç gerek yok. Sen burada nefes alabiliyorsan başka bir yerde bir hayvan ölmek zorunda değil. Hiç böyle bir hakkın yok" dedi.

SİNİRLER GERİLDİ

Duygu Barazi durumu toparlamak için 'Ben de hayvanseverim' savunmasını yaptı. Ancak Öykü Serter 'Üzerindeki ile hayvanseverim diyebilme ihtimalin yok. Kendine hayvansever dememeni tercih ederim. Biz kesinlikle gerçek kürke burada karşıyız" karşılığın verdi.

İŞTE BENİM STİLİM 3.SEZON YARIŞMACILARI:

Şilan Makal kimdir

21 yaşında tarih okuyor. son sınıfta bir dersi var bitirmek için.. Üniversitede kalmak istiyorum. Giyinmeyi çok seviyor. Bir ders için bir yılı boş geçirmek istememiş. Kardeşlerinin en büyüğü 3 kardeşler.

Tümay Tali kimdir

Yarışmaya Almanya'dan katılıyor. Aramızda olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Yarışmanın 3. sezonu çok güzel ve iddialı olduğunu ifade ediyor. Tümay moda benim aşkımdır ve ben aşkımı ifade etmeye geldim dedi.

Cerem Gündüz kimdir?

Cerem Gündüz, 25 yaşındadır. İzmir'de doğan Cerem, yarışmaya İstanbul'dan katılmaktadır. Daha önce Moda işinde mankenlik yapan Cerem, Bana Her Şey Yakışı yarışma programına da katılmıştır.İzmir doğumlu olan Cerem, İzmirli kadınların tarz ve güzel olduğunu söyleyerek hırsıyla yarışmaya hızlı bir giriş yapmıştır. İşte Benim Stilim yarışmasında birinci olmak ve hayallerine bir adım daha yaklaşmak isteyen Cerem, 1.72 boyundadır ve 36 bedendir.

Neda Poursaeid kimdir


Yarışmaya İran'dan katılan Neda Poursaeid günlük hayatta mimar olarak çalışmaktadır.Basketbol ve kickboks yapıyor. Profesyonel anlamda fitness hocalığı yaptı.Angelina Jolie benzetiliyor.

Didem Ezgi Akın kimdir?

19 yaşında. Çocuk gelişimi okuyor. tarzına ve stiline güveniyor. Tarzını herkesten farklı buluyor. 100 binlirayı almaya geldim diyor.

Sinem Umaş

Serpil Yılmaz

1983 yılında İstanbul da doğmuştur. Asıl mesleği modacı ve styling olan güzel yarışmacı Gayri menkul işleri ile de ilgilenmektedir. Serpil Gülşah Yılmaz 32 yaşındadır. Oryantal dans etmeyi çok seven Serpil oryantal dansta Türkiye derecesi olduğunu belirtti.

Elçin Kayadibi Şenel kimdir

İşte Benim Stilime katılan Elçin Kayadibi Şenel Sivaslıdır , İstanbul'da ikamet eden Şenel yarışmanın iddialı isimlerinden 40 numara ayakkabı giyiyor ve 1.82 cm boyunda. Kendi tarzına çok güvendiğini söyleyen Elçin evlidir. Herkese gerçek tarzın nasıl olduğunu göstermek istediğini söylemiştir.Elçin Kayadibi Şenel, etilerde bir güzellik salonu işlettiğini de ifade etti

Sima Şerafettinova

Mihriban Akgül kimdir?

23 yaşında ve Eskişehir Anadolu Üniversitesinde açık öğretim psikoloji bölümü öğrencisidir. Annesi Özbek babası Erzurumlu olmasına rağmen kendisi İstanbul'da doğmuştur. Okulunun yanı sıra diksiyon dersleri almaktadır.

Ezgi Ünal

Kanal D ekranlarında yayınlanan Alabora yarışmasında yarışıyordu. Sonra yarışma tutmadı ve yarıda erken veda etmek zorunda kaldılar. Ezgi Ünal aslen Isparta'lı ama İstanbul'da yaşıyor.Yaşı:26 Boyu:1.75 Kilosu:56.Mesleği:Tasarımcı Moda tasarım mezunu yarışmaya katılma amacını “Giyinmeyi seviyorum. Göstermeyi de seviyorum bu sebepten yarışmaya katılıyorum'' diye ifade etti.

Duygu Barazi

Büsra Eyen Siral kimdir?

29 yaşındayım. Programa İstanbul'dan katılıyorum. 9 yıldır dans ediyorum ve bu yarışmaya katılmaya karar verdim. Bulgaristanlıyım. Hobi olarak fitness yapıyorum" diyerek kendini anlattı.

Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
      Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim