• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

İşte bayrak sevgisinin en güzel örneği

İşte bayrak sevgisinin en güzel örneği
Kahramanmaraş'ta parti binası girişinde asılı bulunduğu direkten koparak karayoluna savrulan Türk bayrağını fark eden ve koruma altına alan vatandaşların...

Kahramanmaraş'ta parti binası girişinde asılı bulunduğu direkten koparak karayoluna savrulan Türk bayrağını fark eden ve koruma altına alan vatandaşların bu örnek davranışı, görenleri duygulandırıp gururlandırdı.

AK Parti Göksun İlçe Teşkilatı girişindeki Türk bayrağı, şiddetli rüzgar nedeniyle asılı bulunduğu direkten koparak karayoluna savruldu. Parti görevlileri Türk bayrağının yerinde olmadığını fark etmesiyle durumu AK Parti İlçe Başkanı Ufak Ünal'a bildirdi. Bayrağın bulunması için parti binasının güvenlik kameralarını inceleyen Ufuk Ünal, görüntüleri izlediğinde bayrak sevgisinin en güzel örneğiyle karşılaştı.

Kamera kayıtlarında yoldan geçen resmi araçtakilerin güzergah üzerinde seyir halinde iken Türk bayrağını fark etmesiyle tekrar dönüş yapıp, ay yıldızlı bayrağımızı yerden kaldırıp koruma altına aldığı görülüyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli olduğu bildirilen kişinin bu örnek davranışı karşısında gurur duyduğunu ifade eden Ufuk Ünal, "Bizim bölgemizin rüzgarı çok sert olur. Kış mevsiminde sıcaklıklar eksi 30-35'lere kadar düşer. Olayın olduğu gün çok kuvvetli bir rüzgar vardı. Arkadaşlarımız teşkilat binamızın önünde bulunan bayrağın yerinde olmadığını fark etti. Güvenlik kameralarından yaptığımız inceleme sonrası il merkezinde görevli tarım personeli tarafından Türk bayrağının koruma altına alındığını gördük. Bu davranış bizi onurlandıran, güçlendiren, bayrağın ne kadar önem taşıdığını bizlere tekrar gösteren bir davranış. Bayrağımızı koruma altına arkadaşlarımıza ulaştık. Bizler de arkadaşlarımızın örnek teşkil etmesi için onura etmek istiyoruz. Bizi duygulandırdılar. Vatan, bayrak bizde her şeyden önce gelir. Bu arkadaşlarımız da koca yürekli, yiğit insanlar. Halkımız da genel itibariyle böyledir zaten" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim