• BIST 8718.11
  • Altın 2246.928
  • Dolar 32.3334
  • Euro 35.1703
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

İstanbul'da bir kadın boğazına bıçak dayanarak rehin alındı

İstanbul'da bir kadın boğazına bıçak dayanarak rehin alındı
Zeytinburnu'nda boş araziye ölen köpeği gömen kadın, bir kişi tarafından rehin alındı.

Olay saat 12.45 sıralarında Beştelsiz Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. 10 gün önce köpeği ölen Şehnaz Uğur, iddiaya göre Zeytinburnu Belediyesi ekiplerini aradı. Belediye ekipleri köpeği başka bir yere gömmek istedi ancak kadın izin vermedi. Bunun üzerine köpek, kadının da oturduğu binanın bahçesine gömüldü. Ancak bir süre sonra kötü kokular yayılmaya başladı.

MÜZAKERECİ POLİS DEVREYE GİRDİ

Köpeğin gömüldüğü bahçenin yakınında restoranı bulunan Mehmet Öztürk,  köpeğin götürülmesi için kadına ve belediye ekiplerine bilgi verdi. Ancak bu süre zarfında köpek götürülmedi. Öğlen saatlerinde kokuların iyice artması üzerine kadınla görüşmeye giden restoran sahibi, çıkan tartışma sonrası kadını bıçakla rehin aldı. Olayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Güvenlik şeridi çeken polis rehin alan kişiyi ikna çalışmasına başladı. Ancak ikna olmayan adam, belediye ekiplerinin gelerek köpek leşini kaldırmasını istedi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden gelen müzakereci polis, rehin alan adamla konuştu. Belediye ekiplerinin geleceğini bildiren müzakereci polis, kadına zarar verilmemesini istedi.

"BU ADAM DA SUÇLU DEĞİL"

Bir süre sonra belediye aracı geldi. Ekipler hemen köpek leşinini bulunduğu alana indi. Köpek leşi kısa süre kaldırıldı. Kadını rehin alan adam ise eylemine yaklaşık 1 saat sonra son verdi. Kadın ambulansa, rehin alan kişi ise polis aracına bindirildi.

Şahnaz Uğur, "Belediyenin getirdiği durumu görün. Olay bu kadar basit değil. İnfial durumunu düşürdükten sonra olay bu kadar basit değil. Bu adam da suçlu değil. Bunu bilin" diye konuştu. Mehmet Öztürk, polis merkezine götürüldüğü sırada mahalleli ve yakınları gazetecilerin üzerine yürüdü. Çkan tartışma araya giren polisler tarafından önlendi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim