• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

İsmail Kartal derbiyi yorumladı

İsmail Kartal derbiyi yorumladı
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe Galatasaray derbisini yorumladı.

İsmail Kartal,Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a oranla çok daha iyi mücadele ettiklerini ifade eden Kartal,"Biz her zaman şampiyonluğun içerisindeydik, bu yönde bir sıkıntımız yok. Galatasaray karşısında çok iyi mücadele ettik. Maçın başından sonuna kadar rakibimizden çok daha iyiydik. Sezonun ilk yarısında oynadığımız maçta da Galatasaray karşısında daha üstündük. Bugün de yine aynı şekilde, Galatasaray'a verdiği pozisyonlar çok sınırlı. Bir tek önemli olan Yasin'in pozisyonu vardı. Futbolcularıma çok teşekkür ediyorum, taraftarlarımıza da bize inandıkları için çok teşekkür ediyorum. Bize inansınlar, güvensinler. Bundan sonra Allah'tan tek bir isteğim var, futbol şansımız bizim yanımızda olsun. Türkiye'de en iyi futbolu oynayan takım Fenerbahçe'dir, bunun aksini iddia eden art niyetlidir" dedi

."YASİN'İN POZİSYONUNDAN ÖNCE FAUL VARDI"

Kartal, sezon sonunda 4. yıldızı takmak isteyen iki takımın mücadelesinde, kendilerinin daha iyi olduklarını dile getirerek, "Bütün Türkiye, bütün sporseverler hangi takımın sahada neler yaptığını çok iyi gördü. Sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena'da da iyi oynayan taraf bizdik ama maalesef kaybetmiştik. Oyunun her bölümünde, teknik, taktik ve fizik olarak rakibimizden çok daha fazla istekliydik, çok daha fazla üstündük ve başarılıydık. Pozisyonlar da bulduk. Rakibimiz de birkaç tane pozisyon buldu. Yasin'in pozisyonundan önce net bir faul vardı. Ortaya koydukları mücadeleden dolayı, karakterli, onurlu oyuncularımla gurur duyuyorum, onları tebrik ediyorum" dedi.

"TARAFTARIN BAŞINI ÖNE EĞDİRMEMEK İÇİN..."

Mücadele boyunca kötü tezahürat yapmadıkları ve sadece takımı destekledikleri için taraftara da teşekkür eden Kartal, aynı desteği Beşiktaş derbisinde de beklediklerini vurgulayarak, "Biz taraftarın başını öne eğdirmemek için gece gündüz çalışıyoruz. Bizim yanımızda oldukları sürece biz de onları mutlu etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Aldığımız galibiyetten dolayı dev bir adım attık. Çok önemli bir üç puan aldık. Camiamıza ve taraftarımıza armağan olsun" ifadelerini kullandı.Teknik adam, bundan önce puan kayıpları yaşadıkları maçlarda da iyi oynadıklarını belirterek, "Rabbimden tek bir dileğim var, önümüzde 11 final maçımız var. En azından bundan sonraki maçlarda da futbol şansı bizim yanımızda olsun" dedi.Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ayrıca, bu sezon derbilerde rakiplearine karşı daha iyi bir performans ortaya koyduklarını söyledi.Bu arada Kartal, "Bu akşamki galibiyetten sonra inşallah, 11 final maçında futbol şansı yanımızda olur" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim