• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

İşler: Hizmet için yola çıktık

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, “Ankaralı olarak seçim bölgemi her zaman ziyaret ediyordum ama bundan sonra yeni sıfatımla, yeni görevimle yine halkın arasında olmaya devam edeceğim. Gayemiz hizmet, hizmet için yola çıktık” dedi.

Yeni görevine atanmasının ardından ilk ziyaretini memleketi Kızılcahamam’a gerçekleştiren İşler, burada Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Kızılcahamam’a gelişinde Kargasekmez mevkisinde hemşehrilerince davul-zurnayla karşılanan İşler, ilçeye uzun araç konvoyuyla giriş yaptı.

Kaymakamlıkta Ankara Vali Yardımcısı Ahmet Çırakoğlu ve diğer yetkililerce karşılanan İşler, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Yardımcısı olarak ilk resmi ziyaretini memleketi Kızılcahamam’a gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

İşler, Kızılcahamamlı birinin ilk defa bakanlık görevine getirildiğini belirterek, memleketine, Ankara’ya ve tüm Türkiye’ye hizmet etmek amacında olduklarını kaydetti. İşler, “Ankaralı olarak seçim bölgemi her zaman ziyaret ediyordum ama bundan sonra yeni sıfatımla, yeni görevimle yine halkın arasında olmaya devam edeceğim. Gayemiz hizmet, hizmet için yola çıktık” diye konuştu.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal’ın da farklı partiden olmasına rağmen kendisini karşıladığını vurgulayan İşler, “Bugün burada birlik, kardeşlik görüntüsü var, bunun için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Emrullah İşler, Kızılcahamam’ın kendisi için çok şey ifade ettiğini, buraya aidiyetinin söz konusu olduğunu belirterek, “Buraya geldiğimde her zaman huzurlu ve mutlu oluyorum. ‘Ankara’nın nesini seviyorsunuz’ diye sorduklarında ‘Ankara’ya dönmekten mutlu oluyorum’ cevabını veriyorum” ifadelerini kullandı.

Kızılcahamam’ın jeotermal ve turizmde önemli merkezlerden biri haline geldiğini, bu alanlardaki yatırımların arttığını anlatan İşler, turizme yönelik yatırımların artması için gayret göstereceğini, üzerine düşen görevi yerine getireceğini söyledi.

Kaymakamlığını ardından yürüyerek Belediye Başkanlığına geçen İşler, yol üzerindeki esnafı da ziyaret etti.

Belediye Başkanı Coşkun Ünal tarafından kapıda karşılanan İşler, Ünal’ın makamında belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı İşler, belediye ziyaretinin ardından ilçe merkezindeki camide öğle namazını hemşehrileriyle birlikte kıldı.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim