• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

İnşaat Mühendislerinin İlk Ziyareti Başkan Karaosmanoğlu’na Oldu

İnşaat Mühendislerinin İlk Ziyareti Başkan Karaosmanoğlu’na Oldu
Mazbatalarını alarak göreve başlayan 10. Dönem İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu...

Mazbatalarını alarak göreve başlayan 10. Dönem İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 24 Şubat'ta mazbatalarını alarak göreve başlayan 10. Dönem İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Görüşmede ülke ekonomisinin önemli dinamiklerinden olan inşaat sektörünün büyümesi ve kaliteli yapıların yapılmasında ülkemizde son yıllarda büyük bir gelişim olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Bu durum yeni nesil mühendislerin gelişime açık, dünyayı ve sektörün teknolojik açıdan gelişmesine duyarlı olmasından kaynaklanıyor. İnanıyorum ki, gelecek birkaç yılda artık Türkiye'nin büyük projelerinde, milletimizin bağrından çıkmış mühendislerin tek başına mega projelerin altına gireceklerine inanıyorum" dedi.

Türkiye'de yerel yönetimlerde model olduklarını da belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, "Güçlü iktidar, yerel yönetimlerin başarılı olmasını sağlıyor ve işlerini kolaylaştırıyor. Ülkemizde hayat standardı her geçen gün yükseliyor. Bunun yeni gereksinimlerin demek olduğu, sizlere ve bizlere yeni görevlerin çıktığı anlamına geliyor" ifadelerini kullanırken, yurt dışında proje ofislerinin artık kurumsal bir hale geldiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, "İnşaat mühendislerimiz artık kurumsal proje ofisleri oluşturarak dünyaya açılmalıdırlar. Mühendislik hizmeti sunmalıyız ve yurt dışındaki gelişmeleri de ülkemize taşımalıyız. Hatta inşaat üzerine yeni buluşları ve gelişmeleri yabancılar bizden takip etmelidirler" diye konuştu.

İnşaat Mühendislerinin İlk Ziyareti Başkan Karaosmanoğlu’na Oldu

İnşaat Mühendislerinin İlk Ziyareti Başkan Karaosmanoğlu’na Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim