• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

İnönü Üniversitesi Salon Futbol Takımında Şampiyonluk Sevinci

İnönü Üniversitesi Salon Futbol Takımında Şampiyonluk Sevinci
Antalya'nın Belek ilçesinde yapılan Türkiye Üniversitelerarası Salon Futbolu 2. Lig müsabakalarında rakiplerini eleyerek adını 1.lige yazdıran İnönü...

Antalya'nın Belek ilçesinde yapılan Türkiye Üniversitelerarası Salon Futbolu 2. Lig müsabakalarında rakiplerini eleyerek adını 1.lige yazdıran İnönü Üniversitesi Salon Futbolu takımında, şampiyonluğun sevinci sürüyor.

Malatya İnönü Üniversitesi Salon Futbol Takımı Antrenörü Murat Kayapınar yaptığı açıklamada, hedeflerini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyleyerek, "Her şeyden önce üniversitemiz için güzel bir sonuç oldu. Çok emek çektik. Aslında bu futsalda bizim ilk şampiyonluğumuz değil. Türkiye üçüncülüklerimiz ve birinciliklerimiz var. Aslında Süper Lig'deydik biz ama bası sıkıntılardan dolayı katılamamıştık. Federasyonun statüsü gereği küme düşürüldük. Tekrar aynı lige devam ediyoruz. Tabi bu çalışmışlığın bir ürünü aslında. Biz de 4 senedir aynı çocuklarla mücadele ediyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz. Oynadığımız ilk maçta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini 11-4 mağlup ettik. İkinci maçta da rakibimiz karşısında fazla zorlanmadan 9-4 galip geldik. Bu karşılaşmada da futbolcularımız iyi bir performans sergilediler. Final maçında dişe diş bir mücadele vardı. İki takım da maçı çok istedi. Oyunun sonlarına doğru oyuncularım ağırlığını koydu ve şampiyon olduk. İnşallah 1.Ligde de Malatya'ya yakışır bir mücadele ortaya koyacağız. Artık salon futbolunu çok iyi biliyoruz. Koşacakları yeri, topu atacakları yeri çok iyi bilen bir ekiple çalışıyorum. Hepsi bir birinden yetenekli. Bu anlamda başarının olacağını biliyordum. Orada da çok fark yarattık. Zaten üniversiteler arasında belli bir ismimiz var. Gittiğimizde İnönü Üniversitesi varsa kesin iddiası vardır diye bir vizyonumuz var. Bu anlamda bakıldığında böyle bir kupayı alıp, tekrar lige katıldığımız için çok mutluyuz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim