• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

İmzalar Kansersiz Bir Dünya İçin Atıldı

İmzalar Kansersiz Bir Dünya İçin Atıldı
Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi'nin 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle başlattığı "Kansersiz Bir Dünya İçin Hemen İmzala" Kampanyası'na Yunusemre...

Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi'nin 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle başlattığı "Kansersiz Bir Dünya İçin Hemen İmzala" Kampanyası'na Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve belediye başkan yardımcıları da destek verdi.

Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur'u ziyaret etti. 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle başlattıkları "Kansersiz Bir Dünya İçin Hemen İmzala" Kampanyası hakkında bilgi veren Dr. Atman, kampanyayla hastalığa dikkat çekmek istediklerini belirtti. 2016 Dünya Kanser Günü sloganının "Yapabilirim, Yapabiliriz" olduğunu kaydeden Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı, "Kanserin önlenebilir bir hastalık olduğunu vurgulamak için çalışıyoruz. Kuvvetten birlik doğar anlayışıyla "Kansersiz bir dünya için hemen imzala" kampanyası başlattık. Başkanlarımızın imzaları olmazsa bu imzalar öksüz kalacağı için imza atmaya Yunusemre Belediyesi'nden başladık" dedi.

UYGUR, ROL MODEL KADIN OLDU

Ekim ayı "Meme Kanseri" etkinlikleri kapsamında Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur'u Rol Model Kadın seçtiklerini belirten Dr. Atman, "Yunusemre İlçemizin Rol Model Kadını Başkan Yardımcımız Şule Uygur, meme kanserine dikkat çekmek için bir ay boyunca yakasına takılan pembe kurdelesi ile dolaşarak destek oldu. Bu kurdele ne işe yarar diye kendisine sorulduğunda dahi dersini çok iyi çalışmış bir öğrenci gibi bunun önemini en iyi şekilde bayanlarımıza anlattı. Meme Kanseri konusunda farkındalık adına bizi çok iyi temsil ettiği için kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

ATMAN VE EKİBİNİ KUTLADI

Ziyaretten dolayı Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı ve ekibine teşekkür eden Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, "Bir projenin başında Sayın Ümit Atman varsa, o iş mutlaka başarıyla sonuçlanacak demektir. Şimdiye kadar ki projelerinin başarıya ulaşmasında buna defalarca şahit olduk. Şimdiye kadar olduğu bu projenizin de sonuna kadar destekçiyi olacağım" diyerek kampanyaya imza attı.

BAŞKAN ÇERÇİ'DEN KAMPANYAYA DESTEK

Sağlıkçılar daha sonra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve belediye başkan yardımcılarını ziyaret ederek meme kanserinin sembolü olan pembe kurdele taktı. Başkan Çerçi, Dr. Ümit Atman'ı çalışmalarından dolayı kutlayarak kampanyanın destekçisi olacaklarını söyledi.

İmzalar Kansersiz Bir Dünya İçin Atıldı

İmzalar Kansersiz Bir Dünya İçin Atıldı

İmzalar Kansersiz Bir Dünya İçin Atıldı

İmzalar Kansersiz Bir Dünya İçin Atıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim