• BIST 9908.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan Kurumları Ziyaret Etti

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan Kurumları Ziyaret Etti
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nazım Yakut'u ziyaret...

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nazım Yakut'u ziyaret etti.

İlk olarak geçtiğimiz aylarda Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Altınsoy'u ziyaret eden Ayhan, Sivas İl Özel İdaresi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile çok sayıda ortak iş yaptığını ifade ederek, "Fikir alışverişinde bulunmak, diyaloğu canlı tutarak, istişareler yapmak amacıyla bir araya geldik. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sivas İl Özel İdaresi iletişime açık, güçlü birlikteliği ve temel hedefleri olan iki kurum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise ziyaretlerinden dolayı Ayhan'a teşekkür etti. Milli Eğitim Bakanlığının en önemli yatırımcı bakanlıklarından biri olduğunu belirten Altınsoy, "Şehrimize yeni dersliklerin kazandırılmasını, okulların bakım ve onarımları ile ilgili ihale süreci ve fiziki iyileştirmelerini gerçekleştiren Sivas İl Özel İdaresi'dir. Milli Eğitim Müdürlüğümüze vermiş oldukları desteklerden dolayı Sivas İl Özel İdaresine ve Genel Sekreterimiz Salih Ayhan'a teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne geçen Ayhan, İl Müdürü Nazım Yakut'u makamında ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün, Sivas İl Özel İdaresi ile birlikte ortak projeler yürüttüğünü kaydeden Ayhan, "İki kurumun hayata geçirdiği projelerle Sivas'a önemli hizmetler veriyoruz. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüzü ziyaret ederek hem 2015 yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesini hem de 2016 yılında gerçekleştirilmesi planlanan projeler üzerinde fikir alış verişinde bulunduk. Bir yıldır ilimizde görev yapan müdürümüze başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nazım Yakut ise Sivas'ın gelişmesi ve kalkınmasına hizmet etmek için iki kurumun güzel projeleri Sivas'a kazandırılacağını belirterek, Ayhan ile ziyarette iki kurumun birlikte yürüttüğü çalışmaları istişare ettiklerini sözlerine ekledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan Kurumları Ziyaret Etti

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan Kurumları Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim