• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz’den Ayvalıktaki ‘En Başarılı Ve En Teknolojik’ Okullara Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz’den Ayvalıktaki ‘En Başarılı Ve En Teknolojik’ Okullara Ziyaret
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Ayvalık'taki okulların eksikliklerini ve bu okullardaki eğitim koşullarını mercek altına almayı sürdürüyor.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Ayvalık'taki okulların eksikliklerini ve bu okullardaki eğitim koşullarını mercek altına almayı sürdürüyor. Bu kapsamda hem ilçedeki okulların fiziki koşullarıyla yakından ilgilenen Müdür Cengiz, bir yandan da geçtiğimiz yıl yapılan değerlendirmelerde Balıkesir'in "En Başarılı" ve "En Teknolojik Okulları seçilen 15 Eylül Ortaokulu ile Atatürk Anadolu Lisesi okullarına da çalışma ziyaretlerinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ayvalık'taki okullar için yapılan yatırımların yanı sıra ilçedeki eğitim ve öğretimdeki koşulları yerinde inceledi.

Yusuf Cengiz'e Ayvalık'taki incelemeleri sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen de eşlik etti.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'in gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilk durağı 15 Eylül Ortaokulu oldu.

Geçtiğimiz yıl Balıkesir genelinde yapılan değerlendirmelerin ardından Balıkesir'in "En Başarılı Okulu" unvanına kavuşan okuldaki ziyarette Okul Müdürü Soner Suyolcu ile bir süre karşılıklı görüşen Yusuf Cengiz daha sonra okul öğretmenleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

15 Eylül Ortaokulu'nun ardından Türkiye'nin en büyük Uygulama Otellerinden biri olan Cunda Uygulama Oteli'ni de bünyesinde bulunduran Ayvalık Turizm Otelcilik Meslek Lisesi'ne geçen Yusuf Cengiz, burada da Okul Müdürü Sadettin Sagit ve okul öğretmenleriyle istişarelerde bulundu.

Ayvalık'taki okul ziyaretlerinin son etabında ise geçtiğimiz yıl yapılan değerlendirmelerde Balıkesir'in En Teknolojik Okulu" unvanına sahip olan Atatürk Anadolu Lisesi'ne giden İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, burada da internet sistemi üzerinden velilerin öğrencilerini takip edebildiği sistem hakkında Okul Müdürü Nevzat Saçı'dan bilgi aldı, okulun öğretmenleriyle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından muhabirimize açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Ayvalık'ın eğitim ve öğretim alanında başarı çıtasının geçtiğimiz yıllara nazaran çok yükseklere tırmanmış olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu başarının kahramanlarından biri olarak kabul edilen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen başta olmak üzere okul müdürleri ve öğretmenleri kutladı.

Ayvalık'ta eğitim ve öğretim alanında eksikliklerin çok az olmasının kendileri için büyük bir memnuniyet kaynağı olduğunu belirten Cengiz, "Ayvalık'ın genel anlamdaki eğitim ve öğretim kalitesinin artmasından çok memnunuz. Ayvalıktaki okullarımız hazırlamış oldukları projelerle ön plana çıkıyor bugünlerde. Özellikle de AB Projelerinde ilçemizin ön plana çıkması da bizi ziyadesiyle mutlu kılıyor. Ben bu vesile ile başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen olmak üzere, bu başarıda payı bulunan okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve Okul Aile Birliklerinin temsilcilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz’den Ayvalıktaki ‘En Başarılı Ve En Teknolojik’ Okullara Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz’den Ayvalıktaki ‘En Başarılı Ve En Teknolojik’ Okullara Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz’den Ayvalıktaki ‘En Başarılı Ve En Teknolojik’ Okullara Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim