• BIST 9894.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

İl Genel Meclisi Şubat Ayı İkinci Birleşim Toplantısı Yapıldı

İl Genel Meclisi Şubat Ayı İkinci Birleşim Toplantısı Yapıldı
Zonguldak İl Genel Meclisi 2016 Şubat ayının üçüncü birleşim toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş'ın Ankara'da olması sebebi ile 1.Başkan...

Zonguldak İl Genel Meclisi 2016 Şubat ayının üçüncü birleşim toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş'ın Ankara'da olması sebebi ile 1.Başkan Vekili Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

Toplantı açılış ve yoklama ile başlarken, gündemin ikinci maddesi olan bir önceki birleşime ait toplantı tutanağı okundu ve il genel meclis üyeleri tarafından onaylandı. Gündemin üçüncü maddesi olan Kozlu ilçesi Uzungüney, Kargalar, Saka köylerinin birleştiği noktada gençlerin futbol oynayabilecekleri uygun bir alan oluşturulabilmesi ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Gençlik ve Spor ile Köylere Yönelik Hizmetler komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları raporların görüşülmesi ile devam etti ve İl Genel Meclisi üyeleri tarafından onaylandı.

Gündem dışı söz alan CHP'li İl Genel Meclis Üyesi Nebahattin Yılmaz, "Yöresel ürünlerin tanıtılması ve pazarlanması ile ilgili merkez ilçede çalışmalarımız vardı. Bu konu ile ilgili Çayköy mevkiinde tespit edilen alan faaliyete geçirilmedi. Görüşmelerimizde ödenekten bahsedildi ben yeterli ödeneğimizin olduğunu düşünüyorum. Diğer bir konu ise Ali büyük yol ayrımı karşısında bulunan alanın tekrar alınabilmesi için karayolları ile bir çalışma yapılmasını istiyoruz" dedi.

Yöresel ürünler pazar satış yeri için daha önceden bütçe ayrıldığını fakat bu projenin 3 senedir faaliyete geçmediğini söyleyen İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İsmail Terzi, "Bizim merkez ilçedeki arkadaşlar ile birlikte tasarladığımız yöresel ürünler pazar satış yeri çok büyük bir mevla gerektiren bir yer değil. 100 TL civarında bir gereksimi var. Bu konu ile ilgili biz bütçeyi ayırmıştık eğer yetmez ise geri kalanını tamamlarız. Ama iki üç yıldan beri yapılmıyor neden yapılmıyor bunu bizde bilmiyoruz" şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisi Başkan Vekili Necdet Karaveli bir sonraki İl Genel Meclisi toplantısının 3 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 10.00'da yapılmasına karar verdi.

İl Genel Meclisi Şubat Ayı İkinci Birleşim Toplantısı Yapıldı

İl Genel Meclisi Şubat Ayı İkinci Birleşim Toplantısı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim