• BIST 9797.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

İl Başkanı Taşdoğan: Özdağ istifa öncesi ya da sonrası bir paylaşımda bulunmadı

İl Başkanı Taşdoğan: Özdağ istifa öncesi ya da sonrası bir paylaşımda bulunmadı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, partinin genel başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Ümit Özdağ'ın...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, partinin genel başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Ümit Özdağ'ın kendileriyle istifa öncesi veya sonrasında bir paylaşımda bulunmadığını söyledi.

Taşdoğan, parti il binasında düzenlenen toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın partinin genel başkan yardımcılığından istifasına ilişkin değerlendirme yapan Taşdoğan, olayın öncesi ve sonrasında kendileriyle bir paylaşım yapılmadığını belirtti. Partililerin yapılan haberleri, partiden istifa gibi anladıklarının altını çizen Taşdoğan, "Partiden değil, genel başkan yardımcılığından istifa etti. Ümit Bey, MHP'nin Gaziantep milletvekilidir. Durumu yetkili kurullarımızla konuştuktan sonra kamuoyuna söylenecek bir söylem varsa çıkar söyleriz." dedi.

İstanbul'da Gaziantep'in UNESCO tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı'na girmesine ilişkin düzenlenen lansmanla ilgili de eleştirilerde bulunan Taşdoğan, "Şehrimiz açısından önemli bir ödüldür. Fakat gel görelim ki, bu ödülün lansmanı İstanbul'da yapıldı. Lansmanın İstanbul'da yapılması, Türkiye siyasetiyle ilgili acı bir durum. İstanbul'a kar yağmadan, Gaziantep'e kar yağmıyor, Anadolu'ya yağmıyor. Gaziantep'te 13 yılda sanatçıları veya devlet adamlarını getiremeyecek bir siyaset yapılmışsa yazıklar olsun. Gaziantep bir marka şehirse, marka şehrin İstanbul'a ihtiyacı yoktur. Her şeyimizi İstanbul'da yapacaksak, yatırımları da İstanbul'a yapanlara "Niye yapıyorsunuz, Gaziantep'e gelin yatırım yapın" demeye hakkımız kalmıyor." şeklinde konuştu.

"LANSMANIN NEDEN GAZİANTEP'TE YAPILMADIĞI KONUSUNDA AÇIKLAMA BEKLİYORUZ"

Lansmanın Gaziantep'te yapılmamasının muamma olduğunu kaydeden Taşdoğan, "Bir açıklama bekliyoruz. Kamuoyunun aydınlatılmasını bekliyoruz. Valilik, belediye başkanlığı kim organize ettiyse niye İstanbul, bunu açıklamaları gerekiyor. Açıklarlarsa memnun oluruz. Acaba konuklar mı gelmedi, gerekçesini merak ediyorum. Bizim bakış açımızdan, Güvenli bir şehir değilsek, biz güvensizliğin içinde miyiz, güvensizlik ortamında mıyız? Öyle bir şey varsa nasıl insanları yatırıma davet edip, nasıl huzurlu bir şehiriz diyeceğiz? Güvensiz bir ortamda isek güvenliğimizi sağlamak için hükümet ne yapmaktadır?" ifadelerini kullandı.

Toplantıda şehrin güvenlik sorununa da dikkat çeken Taşdoğan, "Gaziantep'i tehdit eden birçok olay var. Gaziantep adeta terörün kucağına terk edilmiş durumdadır. Halkımız her an başına bir şey gelecekmiş gibi tedirgin. Emniyete yapılan bomba ihbarları gün geçtikçe artıyor. Şuan da çözüm süreci adı altında yapılan saçmalıkların vebalini çeken bir ülke ve şehir konumundayız." açıklamasında bulundu.Cihan

İl Başkanı Taşdoğan: Özdağ istifa öncesi ya da sonrası bir paylaşımda bulunmadı

İl Başkanı Taşdoğan: Özdağ istifa öncesi ya da sonrası bir paylaşımda bulunmadı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim