• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

İkinci Yarının Gözdesi Büyükşehirin Sultanları

İkinci Yarının Gözdesi Büyükşehirin Sultanları
Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi 2. Ligi A Grubunda üst üste aldığı galibiyetlerle çıkışını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol...

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi 2. Ligi A Grubunda üst üste aldığı galibiyetlerle çıkışını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı sezonun ikinci yarısında adeta fırtına gibi esiyor. Hedefledikleri play-off sıralamasının içerisinde olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, galibiyet serisinin devam edeceğini belirterek, sezonun ikinci yarısıyla ilgili olumlu mesaj verdi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi A gurubunda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, üst üste aldığı galibiyetlerle çıkışını sürdürüyor. Sezonun ikinci yarısı ve gurubu değerlendiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan,"Sezonun ilk yarısındaki 9 maçlık galibiyet serisiyle birlikte, tabii ki hedeflerimiz yukarıya doğru çekildi. Bu galibiyet serisinin ardından bir düşüş bekliyorduk. Devre arasının gelmesi bizim için olumlu oldu. Sezonun ikinci yarısında ilk maçı kaybettikten sonra üç maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. Bu çıkışımızın devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

HEDEFİMİZ HER ZAMAN ÜST SIRALAR

Hedeflerinin her zaman üst sıralar olduğunu da vurgulan Çalışkan, "Oyuncularımıza ve teknik kadroya güveniyorum. Takım içerisinde sakatlıklardan kaynaklanan olumsuzlukların hiçbir zaman arkasına sığınmadık. Büyükşehir Belediyespor'un hedefleri her zaman üst sıralardır. Biz de bu hedefler doğrultusunda Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün de bizlere verdiği destekle ilerliyoruz" diye konuştu.

Sezonun ikinci yarısında takıma yeni oyuncu kazandırdıklarını da belirten Çalışkan,"Sezon başında takımın kadrosunu oluştururken iki oyunculuk boşluk oluşturmuştuk. Sezon arasında bu eksiğimizi tamamlamak düşüncesiydik. Bu anlamda Ordu Telekom'dan Zehra Coşkunsu'yu takımımıza kazandırdık. Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımımızın başarısına katkı sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

Genç takımla ciddi başarı yakaladıklarını belirten Çalışkan,"Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımımıza, Manisalı sporseverlerin verdiği desteklerden çok memnunuz. Pazar günü oynayacağız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da taraftarımızın desteğiyle güzel bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum" ifadelerinde bulundu.

Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyespor kadrosuna kattığı Zehra Coşkunsu, Işıkkent maçında takımının formasıyla ilk maçına çıktı. Hırsı ve mücadeleciliğiyle dikkat çeken Coşkunsu, Manisalı sporseverlerin büyük beğenisi topladı.

İkinci Yarının Gözdesi Büyükşehirin Sultanları

İkinci Yarının Gözdesi Büyükşehirin Sultanları

İkinci Yarının Gözdesi Büyükşehirin Sultanları

İkinci Yarının Gözdesi Büyükşehirin Sultanları

İkinci Yarının Gözdesi Büyükşehirin Sultanları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim