• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 15 °C

İki şehidin acısı aynı sokakta yaşandı

İki şehidin acısı aynı sokakta yaşandı
Diyarbakır'da terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği bombanın patlaması sonrası şehit olan Nuri Yazanel ile Kenan Ardıç'ın acıları aynı sokakta...

Diyarbakır'da terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği bombanın patlaması sonrası şehit olan Nuri Yazanel ile Kenan Ardıç'ın acıları aynı sokakta yaşandı. Her iki şehidin evi Sivas'ta merkez Diriliş Mahallesi Gurbet Caddesi'nde karşı karşıyaydı.

Sivas'ta görev yaparken geçici görevle gittiği Diyarbakır'da terör örgütünün polis aracına düzenlediği saldırı sonrası 3 hafta önce şehit olan Özel Harekât Polisi Nuri Yazanel (38) Sivas Emniyet Müdürlüğü kadrosundayken geçici görevle Diyarbakır'a gönderilmişti. Ancak Sivas'a tayin olmadan önce Erzincan'da da görev yapmıştı.

Teröristlerin döşediği bomba sonrası şehit olmasıyla ailesinin oturduğu Diriliş Mahallesi Gurbet Caddesi'nde bulunan evine ateş düşmüştü. Yazanel'den üç hafta sonra şehit olan Kenan Ardıç'ın baba evi de aynı caddede bulunuyor.

Diyarbakır'da bir operasyon sırasında terör örgütü mensuplarının döşediği bombanın patlaması sonrası Özel Harekât Polisi Kenan Ardıç(28) şehit olmuştu. Erzincan Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunan ve geçici görevle Diyarbakır'a gönderilen Ardıç'ın acı haberi yine Diriliş Mahallesi Gurbet Caddesi'nde baba evinin bulunduğu ulaştı. Baba Cemal Ardıç, anne Zeliha Ardıç ve 2 kardeşi bu acıyı yaşadı. 2 yaşındaki Egemen ise yetim kaldı.

ŞEHİT MUHAMMED ONUR DEMİR'İN BABA EVİ ÜST SOKAKTA

Geçen yılın Ağustos ayında Şırnak'ta terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Muhammet Onur Demir'in baba evi de yine Diriliş Mahallesi'nde bir üst sokakta bulunuyor.

ŞEHİT BABASI: MEKANLARI CENNET OLSUN

Şehit Polis Nuri Yazanel'in babası Davut Yazanel, yaptığı açıklamada, aynı sokakta evleri bulunan iki polisin 20 gün arayla şehit olduğunu belirterek, "Tabi bu memleket için bazılarımız ölecekti, o da bize denk geldi. Allah memleketimizin yokluğunu vermesin. Yapacak bir şey yok, mekânları cennet olsun." diye konuştu.

Her iki şehidin de tanışmadıklarını kaydeden acılı baba, şehit oğlu Nuri Yazanel'in Sivas'ta, şehit polis Kenan Ardıç'ın Erzincan'da görev yaptığını hatırlatarak, "İkisi birbirini tanımıyor ama evleri karşı karşıya." dedi. Baba Yazanel, oğlunun Sivas'a tayin olmadan önce Erzincan'da görev yaptığını ifade etti. Yazanel, ağustosta şehit olan ve baba evi bir üst sokakta olan Muhammed Onur Demir'in babasının da acısını paylaştığını sözlerine ekledi.

İki şehidin acısı aynı sokakta yaşandı

İki şehidin acısı aynı sokakta yaşandı

İki şehidin acısı aynı sokakta yaşandı

İki şehidin acısı aynı sokakta yaşandı

İki şehidin acısı aynı sokakta yaşandı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim