• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

İhlas Vakfı Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanını Ziyaret Etti

İhlas Vakfı Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanını Ziyaret Etti
İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dr. İsmail Kapan ve beraberindekiler İstanbul'un önemli...

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dr. İsmail Kapan ve beraberindekiler İstanbul'un önemli ticaret merkezlerinden biri olan Tekstilkent'i ve Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kulak'ı ziyaret etti. Ziyarette iki taraf arasında güncel konulardan tekstil sektörüne kadar birçok konuda fikir alışverişi yapıldı. Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kulak yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek İhlas Vakfı yönetimine ve İsmail Kapan'a teşekkür etti.

Amaçlarının Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan tekstil sektörünü yeniden canlandırmak olduğunu ifade eden Kulak, "Öncelikli olarak tekstilin kalbinin attığı Tekstilkent'i hak ettiği noktaya getirmek için çalışıyoruz. Ülkemizin en önemli gelir kalemlerinden biri olan tekstil sektörünün hem yurt içinde hem de yurt dışında daha aktif olarak yer almasını istiyoruz" dedi.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay da, Tekstilkent'te yapılan çalışmaları çok beğendiklerini söyledi. Tekstil sektörünün ülke ekonomisine değerli katkılarda bulunduğunu vurgulayan Okyay, ülkemizin ekonomik hedeflerine ulaşabilmesi için Tekstilkent gibi oluşumlara ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Okyay ayrıca, İhlas Vakfı'nın yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Karşılıklı işbirliği konusunda kararlar alınan ziyaretin sonunda Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan ve İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay'a, Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kulak tarafından günün anısına birer plaket sunuldu.

İhlas Vakfı Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanını Ziyaret Etti

İhlas Vakfı Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanını Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim