• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

İbrahim Üzülmez: Takımdaki geleceğim 10 gün içinde belli olur

İbrahim Üzülmez: Takımdaki geleceğim 10 gün içinde belli olur
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği'nde kalmak istediğini, takımdaki geleceğinin bir hafta 10 gün içerisinde belli olacağını...

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği'nde kalmak istediğini, takımdaki geleceğinin bir hafta 10 gün içerisinde belli olacağını söyledi.

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, sabah yapılan antrenman sonrası düzenlediği basın toplantısında takımdaki geleceği ve Trabzonspor maçı hazırlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Trabzonspor mücadelesinin zorlu geçeceğini söyleyen Üzülmez, "Trabzon beklentilerini şu ana kadar ortaya koyamadı. Hami hocanın gelişiyle beraber biraz daha kıpırdasalar da o istikrarı da yakalayamadılar. Ama kadro kalitesine bakıldığı zaman iyi oyuncuları var. Ama takım olma konusunda biraz daha sıkıntıları var. Siz onlara oynama imkanı verirseniz de bireysel olarak sıkıntılar yaratabilecek oyuncular var. Dolayısıyla zor bir maç olacak." diyerek, kendi takımıyla ilgili de şunları söyledi:

"Selçuk Şahin, Ante Kulusic cezalı. Biz geldiğimiz andan itibaren muazzam bir performans gösterdiler. Bu iki oyuncunun cezalı olması bizim için dezavantaj. Her maçta aynı düşünce içindeyiz. Ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Birlikteliği en iyi şekilde sağlamaya çalışıyoruz. Eksik oyuncuların yerine oynatacağımız oyuncular da en az onlar kadar başarılı bir şekilde sahada olacaklar. İnşallah bu iyi gidişatımızı Trabzon maçıyla da devam ettiririz."

Ahmet Çalık'ın iki gündür sakatlığından ötürü tedavi gördüğünü aktaran Üzülmez, "Şu ana kadar antrenmana çıkmadı. Onu da dinlendirebiliriz. Sıkıntı yok. Forma şansı bulamayan oyuncular için bu bir şanstır. Bu durum onlara da "biz de varız" hocam demek için fırsattır. Benim için her oyuncu eş değerdedir. O birlikteliği sağlarsak biz başarılı oluruz. Oyuncularıma gösterdikleri azimden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Geçtiğimiz haftalarda basında çıkan görevden alındığı haberlerine tepki gösteren İbrahim Üzülmez, yapılan haberleri art niyetli yaklaşım olarak değerlendirdi. Takımda kalmak istediğinin altını çizen genç teknik adam, takımda geleceğiyle, ilgili son kararın Başkan İlhan Cavcav ve yönetim kurulunda olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Takımda ki durumum bir hafta 10 gün içerisinde netleşir. Herkesin kendine göre düşünceleri var. Benim de kendime göre düşüncelerim ve hedeflerim var. Gençlerbirliği camiasında mutluyum. Gençlerbirliği camiası bugün bize bu görevi verdi ben de bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte tabii ki devam etmek isterim. Bir hafta veya 10 gün içerisinde bu olayların netleşmesi gerekiyor. Herkesin biraz daha önünü görmesi anlamında bu durum önemli."

Yabancı oyuncuların Türk futboluna katkısı sorulan İbrahim Üzülmez, Türkiye'ye gelen yabancı oyuncuların yerli oyunculara göre daha önde olması gerektiğini söyledi. Ayrıca yabancı oyuncuların her anlamda yerli oyunculara örnek olması gerektiğini savunan Üzülmez, "Bazı yabancı oyuncular saha içerisinde yaptıklarından çok saha dışında yaptıklarıyla ön plana çıkıyorlar. Yetenekli yerli oyuncularımız var. Fakat son dönemlerde üzerine koyabiliyor muyuz? Bence koyamıyoruz. Zaten Fatih (Terim) hocamın da bununla ilgili şikayetleri var. Daha fazla kaliteli yerli oyuncuların ön plana çıkması lazım." diyerek sözlerini tamamladı.

Cihan

İbrahim Üzülmez: Takımdaki geleceğim 10 gün içinde belli olur

İbrahim Üzülmez: Takımdaki geleceğim 10 gün içinde belli olur

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim