• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Huzurevi Sakinlerine Muhteşem Konser

Huzurevi Sakinlerine Muhteşem Konser
Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğü'ne bağlı Edirne Huzurevi'nde yaşayan ve uzun süredir hazırlıklarını sürdüren huzurevi sakini Sabri...

Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğü'ne bağlı Edirne Huzurevi'nde yaşayan ve uzun süredir hazırlıklarını sürdüren huzurevi sakini Sabri Kürleyen, huzurevinde kalan arkadaşlarına muhteşem bir konser verdi.

Edirne'de Barınan Yaşlıları Koruma ve İhtiyaçlarını Karşılama Derneği Başkanı Hacer Özek tarafından organize edilen konser programında, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği ezgileri ile huzurevi sakinleri keyifli bir gece geçirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş, İl Müdür Yardımcısı Erdinç Topçu, Edirne Huzurevi Müdürü Sevim Sarıtekin, Uzunköprü Huzurevi Müdürü Tamer Tahmazoğlu, Edirne Muharip Gaziler Derneği Üyeleri ve EBED temsilcileri ile huzurevi yaşlılarının yakınlarının da katıldığı konser sonrasında, pasta kesimi gerçekleştirildi.

Edirne'de Barınan Yaşlıları Koruma ve İhtiyaçlarını Karşılama Derneği tarafından temin edilen hediyeler çekiliş ile yaşlılara dağıtıldı. Hediye dağıtımı sırasında, huzurevi yönetimince de katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Konser ve ikramların sonrasında orkestra ekibinin çaldığı, Edirne Huzurevi'nde kalan yaşlıların da söylemlere eşlik ettiği Edirne yöresine özgü müzikler ile yaşlılar, yakınları ve huzurevi çalışanları doyasıya eğlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, gece de yaptığı konuşmada, "Böyle bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için, Edirne'de barınan yaşlıları koruma ve ihtiyaçlarını karşılama derneği yönetim ve üyelerine, Huzurevi personellerine teşekkür ederek, 2015 yılı sonunda gerçekleştirilen bu etkinlik dolayısı ile gençlik yıllarında ülkesi, milleti, bayrağı, ailesi ve çocukları için çalışarak bugünlere gelen yaşlılarımıza hak ettikleri yaşam standartını sunmak ve geleceklerine güven içerisinde bakmalarını sağlamak en önemli görevimizdir diyerek, yaklaşmakta olan 2016 yılının; Savaş ve kargaşadan uzak, mutlu ve huzurlu günler getirmesini temenni ederek, huzurevinde kalan yaşlılarımıza sağlıklı ve uzun ömürler diledi" dedi.

Edirne'de Barınan Yaşlıları Koruma ve İhtiyaçlarını Karşılama Derneği Başkanı Hacer Özek de "Geleneksel hale getirdikleri bu etkinlikler ile yaşlılarımızın huzur ve mutluluğu, bizlerinde mutluluğudur. Biz dernek olarak huzur ve mutluluğunuzu sağlamaya yönelik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ve Huzurevi yönetimine her türlü katkıyı sağlamaya hazırız, bizlerin bu programı hazırlamasında destekleri sonsuz olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne ve il müdürlüğüne bağlı bulunan Edirne Huzurevi yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Huzurevi Sakinlerine Muhteşem Konser

Huzurevi Sakinlerine Muhteşem Konser

Huzurevi Sakinlerine Muhteşem Konser

Huzurevi Sakinlerine Muhteşem Konser

Huzurevi Sakinlerine Muhteşem Konser

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim