• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Huzurevi Sakinlerine Mevlit Kandili Ziyareti

Huzurevi Sakinlerine Mevlit Kandili Ziyareti
Beşir Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılara bir ziyaret gerçekleştirilerek,...

Beşir Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılara bir ziyaret gerçekleştirilerek, kandil simidi ikram edildi.

Tüm özel gün ve gecelerde yaşlıları ve çocukları yalnız bırakmayan Beşir Derneği Afyonkarahisar Şubesi Mevlit Kandilinde de huzurevi sakinlerini ziyaret ederek ikramlarda bulundu. Afyonkarahisar Belediye Başkan Vekili Mahmut Emin Birliktir ve Beşir Derneği Şube Başkanı Şaban Korkmaz huzurevi'ni ziyaret etti. Ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer'de katıldı.

Yaşlılarla bir süre sohbet en Başkan Vekili Birliktir, huzurevi sakinlerinin kandilini kutlayarak, "Huzurevinde yaşayan değerli büyüklerimizin kandilini kutluyorum Allah nice kandiller sağlıklı bir şekilde ulaşmayı nasip etsin. Uzun zamandır gelip gidiyoruz huzurevimizin çalışmalarını biliyoruz. Ben huzurevi müdürümüzü ve sosyal hizmetler il müdürümüzü tebrik ediyorum. Diğer illerdeki huzur evleri muhakkak iyi ama burada aile ortamında bir huzurevi, başarılı bir idare, başarılı bir müdüriyet. Allah devletimize zeval vermesin inşallah. Beşir Derneğimizi de kutluyorum. Zaman zaman sizleri ziyaret ediyor. Burada gönüllü olarak hizmet ediyorlar, Allah onlarında hizmetini kabul etsin. Bizlerde idareciler olarak üzerimize düşeni yapacağız, yapıyoruz da. Sizler bizleri yetiştirmemiş olsaydınız bizler olmazdık. Dolayısıyla Allah sizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin" dedi.

Huzur evini ziyaret eden birliktir ve Beşir Derneğine teşekkürlerini ileten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ise "Mevlit kandili ve Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifi münasebetiyle Huzurevimizi ziyaret eden Sayın Belediye Başkan Vekilimiz ve Beşir Derneğimizin değerli yöneticileri ve gönüllülerine teşekkür ediyoruz. Böyle kutlu ve mutlu bir günde yaşlılarımızla beraber oldukları için kendilerine minnettarız. Her zaman yanımızdalar, çalışmalarımızda yalnız bırakmıyorlar. Kandil münasebetiyle de yeryüzünde akan kan ve gözyaşının dinmesine bu gecenin vesile olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyoruz" diye konuştu.

"BÖYLE BİR HUZUR EVİ GÖRMEDİM"

Yaşlıların her zaman yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Dernek Başkanı Korkmaz şu ifadelere yer verdi:

"Mevlit Kandili dolayısıyla yaşlılarımızı hatırlayalım ve kandillerini kutlayalım dedik. Hepimiz yaşlanacağız. Onun için onları her zaman hatırlamalıyız. Yaşlılarımız bizleri gururlandırdılar bizlere Kur'an-ı Kerim hediye ettiler bize ve ziyaretlerimizden dolayı memnun olduklarını belirttiler. Bizde daha sonra ilahi ekibimizle gelip onların gönüllerini hoş edelim dedik. Allah bunların cümlesine sağlık, sıhhat ve afiyet versin. Devletimizden, milletimizden, belediyemizden Allah razı olsun."

Huzurevi sakini Şevket Tosun'da duygularını "Allah devletimize zeval vermesin. Ben Türkiye'de birçok huzurevine gittim böyle bir huzurevi görmedim, böyle bir müdür görmedim. Allah bin kere razı olsun burası cennet gibi. Beşir Derneğimizden de bizleri yalnız bırakmadığı için Allah razı olsun" sözlerle ifade etti.

Beşir Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından huzurevinin yanı sıra Afyonkarahisar Cezaevi'nde ve Zülali Cami'nde de ikindi namazı sonrası vatandaşlara kandil simidi ve lokum dağıtıldı.

Huzurevi Sakinlerine Mevlit Kandili Ziyareti

Huzurevi Sakinlerine Mevlit Kandili Ziyareti

Huzurevi Sakinlerine Mevlit Kandili Ziyareti

Huzurevi Sakinlerine Mevlit Kandili Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim