• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Hoşcan: “Hakem Hataları Lige Damgasını Vurdu”

Hoşcan: “Hakem Hataları Lige Damgasını Vurdu”
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, bu yıl hakem hatalarının Spor Toto Süper Lig'e damgasını vurduğunu belirterek, "Kulüp başkanları olarak...

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, bu yıl hakem hatalarının Spor Toto Süper Lig'e damgasını vurduğunu belirterek, "Kulüp başkanları olarak hakem hatalarıyla ilgili olayları nasıl aşabileceğimizi kendi içimizde konuştuk" dedi.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Başkan Mesut Hoşcan, Eskişehirspor olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini söyledi.

Ligde kalan 11 maçın kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken Hoşcan, "Zor süreci hep beraber camiamızla, şehrimizle ve basınla beraber aşacağımızdan eminim. Buna hepimiz yürekten inanıyoruz. Önümüzde 11 tane çok değerli maç var. Sıralama olarak baktığımız zaman da bu 11 haftalık periyodu iyi değerlendirmek zorunda olduğumuzu hepimiz çok iyi biliyoruz. Kasımpaşa maçındaki oyunumuz ve puan alamayışımız ile Bursaspor'a kendi sahamızda yenilmemiz bütün camiamızı çok üzdü. Bursaspor maçında tribünlerin 90 dakika hiç susmadan takımlarına destek vermesi yine taraftarlarımızın bağlılığının ne kadar kuvvetli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Bundan dolayı ben ilk önce camiamıza ve taraftarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

"BURSASPOR MAÇINDA ÇOKTA İYİ OYNAMADIK"

Bursaspor karşılaşmasının önemli bir çıkış maçı olduğunu ancak değerlendiremediklerini belirten Hoşcan, şunları söyledi:

"Bursaspor maçında 3 puan alamamak bizi üzdü. Önemli bir çıkış maçımızdı. O maçı alsaydık daha rahat bir nefes alacaktık. Ancak bu kalan 11 maçta destek vereceklerine inandığımız taraftarımız ve camiamızla sonuna kadar direnişimize devam edeceğiz. Bursaspor'daki taraftarımızın muhteşem desteğine rağmen takım olarak çok da iyi bir oyun gerçekleştiremedik. Bir maçta kötü bir maçta iyi oynama şansımız yok. İkinci yarı transferlerimizle beraber kadro derinliğimiz oluştu. Bu kadro derinliği ile ilerleyen maçlarda çok daha iyi performans alacağımıza yürekten inanıyorum."

"HAKEM HATALARI LİGE DAMGA VURDU"

Hakem hataları konusunda Kulüpler Birliği ile olağanüstü toplantı yaptıklarını hatırlatan Hoşcan, "Bütün kulüp temsilcilerimiz vardı. Hakem hatalarıyla ilgili olayları nasıl aşabileceğimizi kendi içimizde konuştuk ve tartıştık. Bu sene hakem hataları lige damgasını vurdu. Daha önceki zamanlarda da hakem hataları oluyordu ancak bu sene kadar ligde yaşanan yarışa direkt etki eden bir dönem hatırlamıyorum. Şampiyonluğa oynayan takımlar olduğu kadar küme düşme sınırında olan takımların maçlarında da ciddi sıkıntılar var. Biz bu işi el birliği ile daha iyi bir noktaya getirebiliriz konusunda da kulüp başkanları olarak bir çalışma yaptık" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim