• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Hilton Onuncu Otelini Van’da Açtı

Hilton Onuncu Otelini Van’da Açtı
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 17 Mart tarihinde açılışını gerçekleştirdiği Double Tree By Hilton Van Oteli'nin tanıtımı, görkemli bir kokteyle gerçekleşti.

Double Tree By Hilton, Türkiye'deki onuncu otelini Van'da açtı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 17 Mart tarihinde açılışını gerçekleştirdiği Double Tree By Hilton Van Oteli'nin tanıtımı, görkemli bir kokteyle gerçekleşti. Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda ile kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katıldığı tanıtım kokteylinde açılış konuşmasını yapan Van Valisi İbrahim Taşyapan, Hilton Oteli'nin Van'a bir değer katacağını ifade ederek, "İnşallah hayırlı hizmetlere vesile olur. Gerek yurt dışından ve gerekse yurt içinden insanlarımız Van'ımızın güzelliklerini görmeye gelirler ve bu güzel tesislerde konaklayarak dostlarına Van'ı ve Van'daki tesislerini anlatırlar. Ülkemizin değişik yerlerindeki vatandaşlarımızın Van'ı daha çok görmelerine vesile olmalarını düşünüyorum" dedi.

Otellerin en büyük turizm alt yapılarından biri olduğunu ifade eden Taşyapan, "Hizmet kalitesini ne kadar yüksek tutabilirsek, dünyadaki turizm kartelleriyle veya turizm şirketleriyle ne kadar rekabet edebilirsek bizimde malımız piyasada o kadar değer bulacaktır. Bu nedenle ben bu değişikliğin hem kurum hem de ilimizin turizmine katkı sunacağına inanıyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Double Tree By Hilton Van Oteli Genel Müdürü İrem Tinli Angün ise, küresel olarak en hızlı büyüyen üst sınıf full servis markası olan Double Tree By Hilton'un halihazırda hizmet veren dokuz otelinin ardından Türkiye portföyündeki onuncu oteli olduğunu belirterek, "Van, bizim için önemli ve büyüyen bir pazar. Bu nedenle Double Tree By Hilton Van ile birlikte kentte ilk uluslararası oteli açmaktan ve Van'a dünya standartlarında bir hizmet anlayışı getirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Misafirlerimizi evlerinde hissettirmek ve onlara unutulmaz bir konaklama yaşatmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu güzel otele hizmet odaklı kültürü getirmek; iş, eğlence ya da her iki vesileyle Van'ı ziyaret eden misafirlere unutulmaz bir deneyim yaşatmak için çabalıyoruz" dedi.

Konuşmalarında otel hakkında bilgilendirmede de bulunan Angün, "Otelimiz, modern ve rahat çizgilerle tasarlanan 13 süit oda dahil 94 odasının çoğu büyüleyici Van Gölü manzarasına sahiptir. Bin konuğa kadar ağırlama imkanı bulunan 6 esnek toplantı odası ile hizmet verecek olan Double Tree By Hilton Van, aynı zamanda misafirlerine 713 metrekare büyüklüğünde kolonsuz bir balo salonu sunuyor. Alan ayrıca, büyük bir fuaye alanı ve akşam yemeği öncesi resepsiyonları için kullanılmak üzere ikiye bölünerek iki ayrı konferans salonu şeklinde de değerlendirilebiliniyor" ifadelerini kullandı.

Double Tree By Hilton Van Oteli'nin tüm misafirlerine ücretsiz katılım hakkı olan Hilton'un ödüllü sadakat programı HHonors® üyesi olduğunu da sözlerine ekleyen Angün, "Doğrudan diledikleri Hilton kanalı üzerinden rezervasyon yapan HHonors üyeleri, zaman ve fiyat avantajı kazanmanın yanında ücretsiz standart WiFi, dijital check-in, dijital anahtar ve Live Nation konserleri ile özel akşam yemeği etkinlikleri gibi birçok unutulmaz deneyime erişim fırsatı yakalıyor. Bu anlamda otelimizin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Hilton Onuncu Otelini Van’da Açtı

Hilton Onuncu Otelini Van’da Açtı

Hilton Onuncu Otelini Van’da Açtı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim