• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Hayatını Kaybeden Sporcular Yan Yana Toprağa Verildi

Hayatını Kaybeden Sporcular Yan Yana Toprağa Verildi
ADIYAMAN (İHA) – Kayseri'de, Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımını taşıyan minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki...

ADIYAMAN (İHA) – Kayseri'de, Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımını taşıyan minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki sporcu Adıyaman'da, yan yana toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımını taşıyan 02 LC 387 plakalı minibüs, sürücüsü İ. Ü.'nün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sarız ilçesi yakınlarında Ayranlık mevkiinde karşı şeride geçerek takla attı. Kazada 21 yaşındaki Ahmet Öztürk ile Ebu Sadık Ünlü hayatını kaybederken 10 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybeden iki sporcu Adıyaman Belediyesi Yeni Mezarlık Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlıkta toprağa verildi. Her iki sporcu yan yana toprağa verilirken 21 yaşındaki Ahmet Öztürk'ün geçtiğimiz aylarda nişanlandığı öğrenildi.

Cenaze törenine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı, Adıyaman 1954 Spor Sporcuları, STK temsilcileri, dernek başkanları, hayatını kaybeden sporcuların arkadaşları, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze törenine katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, "Adıyaman'ımızın Türkiye'mizin başı sağ olsun. İki tane çok kıymetli gencimizi 20-21 yaşlarında kaybettik. Pırlanta gibi çocuklardı, başarılılardı, sporda da ahlakta da. Bütün gençlere örnek olacak insanlardı. Maalesef son maça giderken bir kaza meydana geliyor ve 2 yavrumuzu kaybettik. Acımız büyük bütün Adıyaman buna ağlıyor" ifadelerini kullandı.

Hayatını kaybeden sporcuların arkadaşı olan Mehmet Arslan ise, "Haftanın 5 günü antrenmandaydık. Daha Cuma günü yola çıkmadan antrenmandaydık. Neşeliydik hepimiz. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Allah'tan rahmet diliyorum, kalanlara Allah sabır versin ailesine" dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, "Sporcularımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Gerçekten Adıyamanlılar olarak hepimiz çok üzgünüz. İnşallah böyle bir olayı bir daha yaşamayız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü sporcularından Tugay Komşu ise, "Çok üzgünüz. Biz de dün antrenmanda öğrendik. Arkadaşlarımız hepsi yaşıtlarımız bizim hatta daha genç arkadaşlarımız. Çok üzgünüz. Allah ailelerine sabır versin. Yaralı kardeşlerimize de Allah acil şifalar versin. Herksin duasını bekliyoruz" dedi.

Hayatını Kaybeden Sporcular Yan Yana Toprağa Verildi

Hayatını Kaybeden Sporcular Yan Yana Toprağa Verildi

Hayatını Kaybeden Sporcular Yan Yana Toprağa Verildi

Hayatını Kaybeden Sporcular Yan Yana Toprağa Verildi

Hayatını Kaybeden Sporcular Yan Yana Toprağa Verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim