• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

'Hayat Sevince Güzel' yakında ekranlarda

'Hayat Sevince Güzel' yakında ekranlarda
Fox TV ekranlarında yakında başlayacak Hayat Sevince Güzel dizisinin çekimleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Fox TV ekranlarında yakında başlayacak Hayat Sevince Güzel dizisinin çekimleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Aşkın Ege halini anlatan dizide birçok tanınmış oyuncu yer alıyor.

Konusu Ege'de geçen ve komik bir aşk hikayesini anlatan dizinin çekimleri İzmir Çeşme'de ara vermeden devam ediyor. Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan'ın üstlendiği dizisinin yönetmenliğini Eray Koçak yürütüyor. Senaryosu Hülya Koper'e ait dizi, Çeşme'nin Ildır beldesi ve köylerinde hatanın altı günü yoğun bir tempoda hazırlanmaya çalışılıyor.

Foz Tv'de seyirciyle buluşacak dizi; yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul'dan apar topar kaçan Göçer ailesinin arkalarında bıraktıkları belalılardan uzaklaşmaya çalışırken, köyün hırçın güzeli Zarife'nin koyunları yüzünden kaza yapmaları ve kendilerini Ege'de bulmalarını ve kaza sonrasında Zarife, Savaş ve Barış arasındaki ateşlenen aşk üçgenini anlatıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda, Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Sema Atalay, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Seda Telciler, Batuhan Aydar, Hasan Denizyaran, Ömür Özdemir, Tolga Öztürk ve Anıl Çelik gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen Eray Koçak, dizi için "Hayat sevince güzel." diyerek çekimlerin aralıksız devam ettiğini söyledi. Koçak "Çok yakında sizlerle buluşacağız. Çalışmalarımız çok keyifli çok sıcak ve çok hareketli devam ediyor. Her şey yolunda gidiyor." dedi. Oyuncuların performansına iyi not veren yönetmen Koçak, teknik ekibin performansını ise çok daha iyi olarak değerlendirdi.

Cihan

'Hayat Sevince Güzel' yakında ekranlarda

'Hayat Sevince Güzel' yakında ekranlarda

'Hayat Sevince Güzel' yakında ekranlarda

'Hayat Sevince Güzel' yakında ekranlarda

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim