• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Hayallerini Sahneye Taşıyıp Birinci Oldular

Hayallerini Sahneye Taşıyıp Birinci Oldular
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen, "Hayallerini Sahneye Taşı" isimli skeç yarışmasının Manisa İl Birinciliği etabı...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen, "Hayallerini Sahneye Taşı" isimli skeç yarışmasının Manisa İl Birinciliği etabı Saruhanlı ilçesinde yapıldı.

Saruhanlı Belediyesine ait Kültür Merkezinde düzenlenen yarışmaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman, İlçe Müdürü Sertan Demirel, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, Saruhanlı Belediyesi adına Suat Diktaş ve çok sayıda kişi katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlükleri adına Manisa İl Merkezi ve yedi ilçeden yedi takım olmak üzere 14-29 yaş grubunda yarışmaya katılan 200 kişi sahneye çıkarak hünerlerini sergiledi. Saruhanlı Gençlik Merkezinin birinci olduğu yarışmada Ahmetli Gençlik Merkezi ikinci, Şehzadeler Gençlik Merkezi ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara ödül verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Saruhanlı İlçe Müdürü Sertan Demirel, etkinliğin sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, il birincisi olmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek şunları kaydetti: "Bu konuda bizlerden desteğini eksik etmeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Doç. Dr. Savaş Duman'a, Saruhanlı Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı" ya, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Mehmet Yüksek'e, Gençlik Merkezleri İl Koordinatörümüz Levent Tokay'a, bu yarışmada İl Birincisi olmamızda büyük emekleri olan değerli hocalarımız Kaan Sensoy ve Batuhan Nil'e gönülden teşekkür ediyorum."

Demirel, ilçedeki yarışmanın organizasyonu sağlayan Saruhanlı Belediyesine de ayrıca teşekkür ettiğini belirterek şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Hayallerini Sahneye Taşıyıp Birinci Oldular

Hayallerini Sahneye Taşıyıp Birinci Oldular

Hayallerini Sahneye Taşıyıp Birinci Oldular

Hayallerini Sahneye Taşıyıp Birinci Oldular

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim