• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Hayallerindeki Oyuncaklara Kavuştular

Hayallerindeki Oyuncaklara Kavuştular
Yüreğir Belediyesi, "Hayalim Gerçek Olsa" projesine katılan öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdi.

Yüreğir Belediyesi, "Hayalim Gerçek Olsa" projesine katılan öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdi. Çocuklara hediyelerini veren Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek için verdiğimiz her emek, mutlu bir gelecek demektir" dedi.

Yüreğir Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile Uluslararası eTwinning projeleri kapsamında yürütülen "Hayalim Gerçek Olsa" projesinin ilk etabı çocukların hayallerine kavuşmasıyla tamamlandı.

Proje kapsamında, Misis Şehit Muharrem Erdoğan İlkokulu'nda ailelerinin ekonomik durumu iyi olmayan 40 öğrenciye "Hayaliniz nedir?" sorusu soruldu. Ankete, hayallerini ve ihtiyaçlarını yazan öğrencilere Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan sürpriz yaptı. Hediye paketleri ile okulu ziyaret eden Başkan Çelikcan, çocukların her birine ankette belirttikleri giyim malzemeleri ile bebek ve kumandalı oyuncak arabalarını hediye etti.

"MUTLULUKLARIN EN GÜZELİ"

Çocuklara iyi bir gelecek hazırlamanın herkesin görevi olduğunu ifade eden Başkan Çelikcan, "Çocuklar toplumumuzun ortak değeridir. Ortak değerimiz ve yarınlarımız olan çocuklarımızın da bizim gibi hayalleri var. Onların hayallerini gerçekleştirmek mutlulukların en güzeli. Çocukların hayaline verilen her emek mutlu bir gelecek demektir. Yüreğir Belediyesi olarak çocuklarımız için birçok proje hayata geçirdik. Bu ve benzer projelere imkanlarımız ölçüsünde destek oluyoruz, olmaya devam edeceğiz. Bir çocuk gülüşünün karşılığı yok. " şeklinde konuştu.

Uluslararası eTwinning projeleri kapsamında yürütülen "Hayalim Gerçek Olsa" projesi, gelir seviyesi düşük veya kalabalık ailelerde istek ve ihtiyaçları karşılanamayan çocukların, işbirliği içerisinde bu ihtiyaçlarının karşılanıp, giderilmesini, veli desteği ile projeye dahil edilecek öğrencilere, kişilik haklarını zedelemeden anket uygulayarak, hayalini kurduğu her hangi bir şeyin gerçekleşmesini sağlamayı amaçlıyor.

Hayallerindeki Oyuncaklara Kavuştular

Hayallerindeki Oyuncaklara Kavuştular

Hayallerindeki Oyuncaklara Kavuştular

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim