• BIST 9796.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Havuz medyası yine rezil oldu

Havuz medyası yine rezil oldu
Havuz medyasının önde gelen kanallarından A Haber'de Sevilay Yükselir her zamanki gibi skandal bir programa imza attı. Yükselir'in "Yüzde yüz siyaset" programı "yüzde yüz rezalete" dönüştü.

Fethullah Gülen'in sözde sinirlenince ağzını bozduğu videoları yayınlayacaklarını bütün gün alayiş ve nümayişle duyuran Sevilay Yükselir ve A Haber dün yayınladıkları görüntüler ile rezil oldular. Skandal görüntü dedikleri şey eski bir vaaz, küfür etti dedikleri şey ise bir latife çıktı.

Fethullah Gülen'in  Necdet Başarır adlı bir arkadaşına takılmak için sohbet sırasında yaptığı bir latifeyi sanki küfrediyormuş gibi bir algı oluşturmaya çalışan acar gazeteci Yükselir, bizzat kendi konuğu tarafından bozulunca neye uğradığını şaşırdı. 
 

 060520140827332044933.jpg

Durumu toparlamaya çalışan Yükselir başaramayınca daha da saçmalamaya başladı. 

Sevilay Yükselir, canlı yayında tekrar tekrar yayınladığı "Küçük Fethullah" kasetiyle bir skandala imza attı.
 
A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu Yüzde Yüz Siyaset, izleyenlerine tam bir hayal kırıklığı yaşattı.Tüm gün "Bugüne dek hiçbir yerde görmediğiniz Fethullah Gülen videoları yayınlayacağız" şeklinde reklamı yapılan Yüzde Yüz Siyaset'ten Gülen'in eski vaazları çıktı.
Programda ayrıca bir de skandal yaşandı.

TEPKİLER GELİNCE 'KÜÇÜK  FETHULLAH'I AÇIKLAMAK ZORUNDA KALDILAR

Sevilay Yükselir'in "Fethullah Gülen birine kızdığı zaman nasıl değişiyor? Kendinden geçiyor" diye iştahla yayınlandığı video, sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Fidel Okan tarafından açıklığa kavuşturuldu.
 
Videoda, Fethullah Gülen Necdet Başarır'a sinirleniyor ve "Necdet hoca bundan böyle küçük Fethullah'ın babasıdır" diyor. Ancak burada Gülen, Yükselir'in ısrarla ima ettiği manada konuşmuyor.
 
ALGI OLUŞTURMAK İSTEDİLER
 
Fethullah Gülen'in yayınlanan kasetinde "Küçük Fethullah" dediği kişi Necdet Başarır'ın oğludur. Gülen, sitem ederken "Biz de bundan böyle Necdet Başarır'ı küçük Fethullah'ın babası olarak anarız" demek istemektedir. Üstelik bunu söylerken pek de sinirli değil bilakis latife yapıyor gibi görünmektedir. 
 
Sevilay Yükselir, kaseti yayına verirken bu gerçeği gizleyerek negetif bir algı oluşturmaya çalıştı. Fidel Okan'ın gerçeği açıklamasının ardından, Sevilay Yükselir "Aslında çok kötü sözler söylediği videolar var, ama burada video eksik" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim