• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Havada Kış, Kocasinan’da İş Var

Havada Kış, Kocasinan’da İş Var
Yoğun ve gayretli çalışmalarıyla hemşerilerinin beğenisini kazanan Kocasinan Belediyesi, dur-durak, kar-kış demeden çalışmalarına son hız devam ediyor.

Yoğun ve gayretli çalışmalarıyla hemşerilerinin beğenisini kazanan Kocasinan Belediyesi, dur-durak, kar-kış demeden çalışmalarına son hız devam ediyor. Hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir mekanlar sunmak için gayretle çalışıyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mevsim şartlarının ağırlaşmasına, hava ve zemin sıcaklığının oldukça düşmesine rağmen her türlü fırsatları değerlendirerek, kar-kış demeden çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Ağır kış şartlarının izin verdiği çalışma şekillerine göre programlar geliştirdiklerini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Dışarıda kış olmasına rağmen çalışılabilecek alan, yer ve işin cinsine göre durmuyor, devam ediyoruz. Sis ve soğuk havada yol açma çalışmaları yürüyor, greyder, kepçe, kırıcılı ekskavatör ve paletli iş makinalarımız çalışmalara imkan veriyor, biz de bunu iyi bir fırsat görüp devam ediyoruz" dedi.

Erkilet'in çok hızlı büyüdüğünü, geliştiğini, yeni ve modern konutlarla nüfusun, araç sayısının arttığına dikkat çeken Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Yol ve ulaşım hizmetleri, şehir hayatını kolaylaştırıp yaşanabilir kılmaktadır. Büyüyen ve gelişen Kocasinan'da imarlı, modern pek çok yeni yaşam merkezi kuruluyor. Erkilet de bu yerleşim birimlerinden biridir. Vatandaşımızı karda ve çamurda bırakmamak; ulaşımı; güvenli, kaliteli ve akıcı hale getirmek, trafiği rahatlatmak için yeni yollar yapıyoruz. Hakikat Caddesi'ni Erkilet Bulvarı'na bağlayan Pusula Caddesi'nde zor kış şartlarına aldırmadan 20 metre genişliğinde 2 yeni caddeyi hazırlıyoruz. Pusula Caddesi'nden çıkardığımız taş, kaya ve alt yapı dolgu malzemeleriyle Hakikat Caddesi'nin devamındaki derin vadileri doldurmak için kullanıyoruz. Böylece hem ekonomik çalışıyor hem de bir taşla iki iş yapmış oluyoruz. Havada kış, Kocasinan'da iş var" diye konuştu.

Havada Kış, Kocasinan’da İş Var

Havada Kış, Kocasinan’da İş Var

Havada Kış, Kocasinan’da İş Var

Havada Kış, Kocasinan’da İş Var

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim