• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Hatıra ormanına dikilen fidanları TOMA suladı

Hatıra ormanına dikilen fidanları TOMA suladı
Mersin'in Tarsus ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. kutlama etkinlikleri ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü...

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. kutlama etkinlikleri ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan hatıra ormanına dikilen fidanlar TOMA ile sulandı.

Tarsus'a bağlı Taşkuyu Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Eshab-ı Kehf Mağarası yakınlarında Orman İşletme Müdürlüğüne ait 10 dönümlük alana Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. kutlama etkinlikleri ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla hatıra ormanı için fidan dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikim etkinliğine Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Garnizon Komutanı Binbaşı Vedat Topak, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Emniyet Müdürü Salim Çakan, daire müdürleri ve polisler katıldı.

Törende konuşan Tarsus Kaymakamı Bekri Atmaca, "Her sene 10 Nisan'ın içinde olduğu hafta Polis Haftası olarak kutlanıyor. Bu sene de Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 171. yılını kutluyoruz. Bu hafta münasebeti ile ilçemiz Emniyet Müdürlüğü ile beraber şu anda bulunduğumuz bölgede yaklaşık 10 dönümlük arazide hatıra ormanı dikmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bugün burada hem Polis Haftamızı kutluyoruz hem de biliyorsunuz ormanlar ülkemiz için çok önemli. Bir sosyal faaliyet olarak polislerimizle beraber az önce gördüğünüz gibi ağaçlarımızı diktik. İnşallah bu ağaçlar yarın bir gün büyüyecek ve polisimizin de bir hatırası olarak kalacak." dedi.

"TOMA FAYDALI BİR ARAÇTIR"

Polis Haftası için tüm polisleri tebrik eden Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, gazetecilerin "Polisler pankart açmış, burada bir de TOMA bulunuyor, TOMA ne için?" sorusuna "TOMA faydalı bir araçtır" şeklinde esprili bir dille cevap verdi.

Çakan, "Pankart ve yazı konularında çok tecrübeli olduğumuz için bugün de kendi pankartımızı açalım istedik. Ayrıca TOMA faydalı bir araçtır. Birazdan onun faydasını göreceksiniz. Burada can suyunu TOMA ile vereceğiz. İlk sularını sayın protokolümüze verdirdik. Genel sulamayı ve yağmurlamayı da TOMA ile yapacağız, TOMA'nın da bir faydasını görelim, hiç olmazsa ağaçlarımız görsün." ifadesini kullandı.Cihan

Hatıra ormanına dikilen fidanları TOMA suladı

Hatıra ormanına dikilen fidanları TOMA suladı

Hatıra ormanına dikilen fidanları TOMA suladı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim