• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Hasta Öğrenciye Moral Ziyareti

Hasta Öğrenciye Moral Ziyareti
Muş'un Hasköy ilçesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Dilan Ortaç'ı, sınıf arkadaşları ziyaret ederek moral verdi.

Muş'un Hasköy ilçesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Dilan Ortaç'ı, sınıf arkadaşları ziyaret ederek moral verdi.

Hasköy 100. Yıl Gazi Ortaokulu Müdürü Salih Subaşı ve öğrenciler, Hasköy Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 8. Sınıf öğrencisi Dilan Ortaç'ı (14) ziyaret etti. Öğrencilerinin okula gelmediği ve bunun üzerine aile ile irtibata geçtiklerini belirten okul müdürü Salih Subaşı, öğrencilerinin Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'na (TEOG) hazırlandığı için moral ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Öğrencilerinin TEOG sınavına hazırlanmasında en iyi şekilde motive olmaları ve morallerini en üst seviyeye çıkarması için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini ifade eden Subaşı, "Okulumuzun güzide öğrencilerinden Dilan Ortaç, önceki gün rahatsızlandı. Rahatsızlanmasıyla bizi biraz ürküttü. TEOG öncesi çok iyi hazırlanan bir öğrencimizdi kendisi. Kendisi bizi çok üzdü ama hastalığının önemli bir şey olmadığını, yemiş olduğu bir gıdadan kaynaklandığını duyduk. İnşallah 1-2 hafta içerisinde çıkacak. Ziyaretimizin temelinde kendisinin de bu zaman zarfında en azından psikolojik destek verip TEOG sınavına da buradaki zaman zarfında çalışmasını sağlamak. Arkadaşları tarafından ne kadar sevildiğini göstermek için kendisini ziyarete geldik. Şahsen çok sevdiğimiz bir öğrencimiz, Allah şifalar versin tezelden sınıfına, derslerine, arkadaşlarının yanına dönmesini bekliyoruz" dedi.

Arkadaşları Dilan Ortaç'ın sabah okula gelmediğini ve bunun için idareye haber verip hastaneye geldiklerini kaydeden Betül Orak, "Hasta olan öğrenci arkadaşımızın en iyi arkadaşlarından biriyim. Arkadaşımızın hastalandığını sonradan duyduk. Arkadaşımızı çok seviyoruz, kendisiyle birlikte acı, tatlı 8 yılımız geçti. Onun yanına gelmeyi kendimize borç bildik. O da acı, tatlı günlerimizde hep yanımız da oldu. O bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı o yüzden biz de onu hiçbir şekilde yalnız bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilan Ortaç ise, "Çok şaşırdım ve mutlu oldum. Bu benim için unutulmaz bir an oldu. Okul müdürümüze ve sınıf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Hasta Öğrenciye Moral Ziyareti

Hasta Öğrenciye Moral Ziyareti

Hasta Öğrenciye Moral Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim