• BIST 9883.12
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Hasköy’de KHGB Seçimi Yapıldı

Hasköy’de KHGB Seçimi Yapıldı
Muş'un Hasköy Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2016 yılı encümen seçimi gerçekleştirildi.

Muş'un Hasköy Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2016 yılı encümen seçimi gerçekleştirildi.

Hasköy Toplum Sağlığı Merkezi'nin toplantı salonunda Kaymakam Hüseyin Göktürk başkanlığında gerçekleştirilen seçime il genel meclisi üyeleri Hüsamettin Altay ve Rüstem Sayım, muhtarlar ile İlçe Yazı İşleri Müdürü Menan Esenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Kaymakam Hüseyin Göktürk tarafından encümen ve muhtarlara seçim hakkında bilgi verildi. Kaymakam Hüseyin Göktür, 2015 yılı içerisinde vatandaşlara en iyi hizmeti götürmek için saba sarf ettiklerini söyledi. Seçimde isimlerin önemsiz olduğunu ve asıl önemli olan şeyin hizmet olduğunu hatırlatan Göktürk, "2015 yılı içerisinde Maliye Bakanlığı Hasköy ilçemiz için 330 bin TL KÖYDES ödeneği göndermişti. Bunun bir miktarı ile Sarıbahçe, Umurca, Aşağı Üçdam ve Büvetli köylerinin birinci kat kaplama işi yapıldı. Bununla ilgili mıcır malzemesi alındı. Yine Böğürdelen ve Yukarı Üçdam köyleri için kilitli parke taşları çalışması yapıldı. Yine Sarıbahçe, Umurca, Gökyazı ve Otaç köyleri için yine kilitli parke taşı işi yapıldı. Bunlar bize her yıl gelen rutin para. Bu kapsamda Hasköy Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz 2016 yılında görev yapacak köy muhtarları ve il genel meclisi üyelerimizin tespitini yapmak için bir araya geldik. Burada isimler çok önemli değil, önemli olan halkımıza hizmetin götürülmesi. Bizler, hepimiz birer aracıyız, önemli olan gönderilen ödenekle en fazla işi toplumumuza, halkımıza ulaştırmak, kamu hizmetlerinin verimli bir şekilde yapılmasını sağlamaktır. Ben şimdiden yarışacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından aday olan 3 il genel meclisi üyesi ve 2 köy muhtarı kendilerini tanıttı. 17 köy muhtarı tarafından yapılan oylamanın ardından açılan sandıklarda AK Parti İl Genel Meclisi üyeleri Rüstem Sayım 17, Hüsamettin Altay 10 oy alırken, köy muhtarları Mithat Kılıçaslan ve Saadettin Arslan ise oyların tamamını alarak birlik encümenliğine seçildiler.

Seçimin ardından konuşan İl Genel Meclisi Üyesi Hüsamettin Altay ise, "Bu seçimde 2 AK Parti İl Genel Meclisi üyesi kazandı. Gerek İl Özel İdaresi, gerekse Hasköy Köylere Hizmet Götürme Birliği kapsamında, köylerimize kaldığımız yerden hizmet götürmeye devam edeceğiz, ilçemize hayırlı olsun. Bizleri destekleyen köy muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Hasköy’de KHGB Seçimi Yapıldı

Hasköy’de KHGB Seçimi Yapıldı

Hasköy’de KHGB Seçimi Yapıldı

Hasköy’de KHGB Seçimi Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim