• BIST 9887.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz:

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz:
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, "Türkiye'nin huzuruna kasteden terör çeteleri ile mücadelemizdeki...

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, "Türkiye'nin huzuruna kasteden terör çeteleri ile mücadelemizdeki kararlılığımıza darbe vurmak isteyen iç ve dış mihraklar emellerine asla ulaşamayacaklar" dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Ankara ve Diyarbakır'da ki patlamalarına ilişkin olarak basın toplantısı düzenledi. Yavuz, "Dün Ankara'da ki terör saldırısında gerçekleşen patlamalar sonucunda kaybettiğimiz askeri personel ve vatandaşlarımız için tarifi imkansız bir üzüntü içindeyken bu gün Diyarbakır'dan gelen acı haberle bir kez daha yıkıldık. Terörü ve ona destek verenlerin her türlüsünü lanetliyor; alçakça, kalleşçe, haince yapılan insanlık dışı saldırılarda hayatını kaybeden Mehmetçiklerimizin, tüm vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına, şahsım ve tüm şehit ailelerimiz, gazilerimiz adına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Yavuz, "Terörün, şiddetin ülkemizin üstüne çöktüğü bugünlerde ülkemizin başkentinde, Diyarbakır da ve dahi vatanımızın bu olaylarla karşı karşıya gelen diğer illerinde gerçekleşen terör olaylarına karşı, sağduyumuzu koruyarak terör ve şiddetin ülkemizden tümüyle sökülüp atılana kadar birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu belirtiyor ve teröre karşı bu kararlı mücadelenin devam etmesini istiyoruz. Ayrıca terörün amacına ulaşamayacağını bu nedenle Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Emniyet teşkilatımıza güvenimizin tam olduğunu belirtmek istiyorum. Bu elim olaylarla, vahşi saldırılarla milletimizde korku ve ümitsizlik duyguları uyandırmak, Türkiye nin huzuruna kasteden terör çeteleri ile mücadelemizdeki kararlılığımıza darbe vurmak isteyen iç ve dış mihraklar emellerine asla ulaşamayacaklardır. Başta devlet büyüklerimiz olmak üzere, tüm politikacıların aklıselimle hareket ederek, teröre karşı tek yürek tek bilek olmalı, birlik beraberlik ve dayanışmada, terörün üstesinden gelmede en önde yer almalıdırlar. Devlet ve milletin birlikteliğini ve kararlılığını göstermelidirler" ifadelerini kullandı.

Yavuz ayrıca, "Terörü bitirmek için atılacak adımların en başında Meclisimizdeki terör destekçilerinin temizlenmesi gerekmektedir. Mecliste vekil kisvesi altında oturan ve dokunulmazlık zırhına bürünerek terör örgütüne yardım ve yataklık yapan alçaklar başta olmak üzere, terörü destekleyen kim olursa olsun, radikal kararlar alınarak en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz. Bu ceza da idam cezası olmalıdır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim