• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Hamza hocanın 11’i belli

Hamza hocanın 11’i belli
Ligde Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek olan Galatasaray'da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu maçın 11'ini kafasında belirledi. Hamza hoca, Melo'nun yerine Jose Rodriguez'i oynatacak.

Transferin son gününde Melo ve Telles gibi yıldızlarla yollarını ayıran, Denayer ile Grosskreutz’u kadrosuna katmasına rağmen, Alman oyuncuya lisans çıkaramayan Galatasaray’da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ilk 11’i belirlemeye çalışıyor.

Ligde Mersin İdman Yurdu ile cumartesi günü TT Arena’da kozlarını paylaşacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte, kimlerin oynayacağı büyük ölçüde belli oldu. Burak Yılmaz’ı ileri uçta düşünen Hamzaoğlu, solda Podolski’ye, sağda Yasin’e, forvet arkasında da Sneijder’e şans verecek. Orta sahada Selçuk’un yeni partneri ise Real Madrid’den alınan 20 yaşındaki İspanyol futbolcu Jose Rodriguez olacak.

Denayer’le ilk defa

Bu arada Manchester City’den kiralanan Jason Denayer de, ilk defa Galatasaray formasını Mersin karşısında giyecek. Semih ve Chedjou’nun sakatlıkları, Carole’nin de kart cezası nedeniyle, Belçikalı stoperin maça ilk 11’de başlaması bekleniyor. Denayer’in partneri Hakan Balta olacak. Solda Olcan, sağda Sabri oynayacak. Kale Muslera’ya emanet, yeni transfer Cenk Gönen de ilk kez kulübedeki yerini alacak.

Chedjou’ya yoğun tedavi

Savunmanın göbeğinde Semih’le birlikte sakatlığı bulunan Chedjou’nun bir an önce takıma yetişmesini isteyen Hamza hoca, sağlık ekibine talimat verdi. Chedjou’yu bir an önce takıma kazandırmak için yoğun mesai harcayan kulüp doktorları, Mersin karşısında olmasa bile Kamerunlu’nun Atletico karşılaşmasında oynamasını sağlayacak.

Atletico için bilgi istendi

Önümüzdeki hafta içinde Şampiyonlar Ligi ilk maçında Atletico Madrid’i konuk edecek olan Galatasaray’da, teknik heyetin Arda Turan’dan bilgi istediği öğrenildi. İspanyol devinde 4 yıl forma giyen tecrübeli futbolcunun, takım ve Simeone hakkında bildiği her şeyi Hamza hocaya anlattığı bildirildi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim