• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Hamza Hamzaoğlu'dan oyunculara tebrik

Hamza Hamzaoğlu'dan oyunculara tebrik
Süper Lig'de oynanan derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile 1 - 1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, mağlubiyeti kabul etmeyerek galibiyeti kovaladıkları için oyuncularını tebrik etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 'Maçtan önce beraberlik teklif etselerdi kabul eder miydiniz?' şeklindeki bir soruya, "Maçtan önce bir puanı kabul etmezdik. Hiçbir maçı ne olursa olsun beraberlik için oynamayız. Her maçı kazanmak isçin oynuyoruz. Maçın sonunda baktığımızda 1 - 0'dan geriden gelip 1 - 1 bitirmek şükürler olsun mağlubiyetten iyidir. Bugün sahada istediğimiz oyunu ortaya koyamadık, benim üzüntüm bundan dolayı. Carole'nin sakatlığı erken değişiklik yapma durumunda bıraktı bizi. Hakan'ı kaydırmayı düşündüm Semih'i alarak. 1 - 0 geride olduğumuz için hücumcu bir sol bek olarak Olcan'ı tercih ettik golü de Olcan attı. Demek ki doğru yapmışız oyuncularımı tebrik ediyorum her şeye rağmen istediğimiz oyunu oynayamasak da teslim olmayarak galibiyeti aradıkları için." cevabını verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün Divan Kurulu Toplantısı'nda 'Galatasaraylı futbolcuların ayakları titreyecek' ifadelerinin sorulması üzerine ise Hamzaoğlu, "Hiç öyle bir tablo olmadı. Oyuncularımda da öyle bir şey yoktu. Sadece bugün oyunu oturtamadık. Tabii ki Fenerbahçe'nin kendi sahasında bizimle oynaması artı bir motivasyon oldu. Maça başlarken baskılı oynadılar. Bunların da etkisi oldu. Biz kendi oyunumuzu oturtmakta zorlanınca bir türlü düzeni tutturamadık. Gol de yedik ikinci yarı toparlandık ama yetmedi" şeklinde karşılık verdi.

16 YILDIR ALINAMAYAN GALİBİYET YORUMU: DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR

Hamza Hamzaoğlu, Kadıköy'de Galatasaray'ın 16 yıldır galip gelememesinden daha önemli şeyler olduğunu belirterek, "Ama bunu da yenmek istiyorduk. Aslında bugün değiştirebilirdik ama başaramadık. Tabii şampiyonluktan önemli değil. Ayrı bir kriter ayrı bir yarışma alanı açacak olursak belki önemli olabilir. Şu anda bizim için çok da önemli değil." ifadelerini kullandı.

Podolski'nin performansı ile ilgili bir soruya da cevap veren Hamzaoğlu, şöyle konuştu: "Podolski Benfica maçında başarılı performans ortaya koydu. Belki yorgunluk vardı. Ben de memnun değildim daha iyisini yapabilirdi. O kanattan daha etkili olabilirdik. Bu sadece Podolski ile ilgili de değil. İstediğimiz oyunu oynayamadık."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim