• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Haliliye’de Muhtar Evleri Vatandaşların Hizmetine Sunuluyor

Haliliye’de Muhtar Evleri Vatandaşların Hizmetine Sunuluyor
Haliliye Belediyesi tarafından 19 mahallede yapılması planlanarak temel atma töreni ile gerçekleştirilen muhtar evleri vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Haliliye Belediyesi tarafından 19 mahallede yapılması planlanarak temel atma töreni ile gerçekleştirilen muhtar evleri vatandaşların hizmetine sunuluyor. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bamyasuyu Mahalle Muhtarlığı için yapılan ve yapımı tamamlanan muhtar evini ziyaret ederek, anahtarını Mahalle Muhtarı Mustafa Bağış'a teslim etti.

Haliliye Belediye Başkanı Demirkol ve beraberindeki birim çalışanları Bamyasuyu Mahallesinde yapımı tamamlanan muhtar evini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Mustafa Bağış ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesinin yapımı tamamladığı muhtar evinde incelemede bulundu. Muhtar evinin Bamyasuyu Mahallesi sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Demirkol, vatandaşların daha rahat fizik ortamlarda hizmet almasını amaçladıklarını söyledi. Haliliye İlçesi'ne bağlı 32 merkez ve 137 kırsal mahalle muhtarına kamu hizmetinde kullanmaları için dizüsütü bilgisayar hediye ettiklerini hatırlatan Başkan Demirkol, açıklamasında şunları kaydetti, Haliliye halkının en güzel şekilde hizmet alması için Haliliye halkının fiziki ortamlarının ve ayrıca hizmet alacağı bütün sosyal birimlerin en rahat biçimde çalışmasını temin etmek için kent merkezindeki bütün muhtarlarımıza muhtar evi inşa edeceğimizi söylemiştik. Söz verdiysek yaparız dedik ve bugün Bamyasuyu Mahalle'mizde bu muhtar evinin anahtar teslim törenini gerçekleştirdik.

"BU BİR SAHİPLENMEDİR"

Demirkol, muhtar evlerinin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların hizmet noktasında kendilerini ev sahibi konumunda hissedeceklerini söyledi. Demirkol, "Bu bir sahiplenmedir. Ayrıca, vatandaşlarımızın da bu muhtar evlerinin kendilerinin olduğu bilinci içerisinde hareket etmeleri için muhtar evlerini inşa etmiş bulunmaktayız. Daha önceleri muhtarlarımız kendi işyerlerinde hizmet vermekteydi. Dolayısıyla vatandaşımız orada misafir konumundaydı ama bugün vatandaşımız ev sahibi konumunda" diye konuştu. Mahalle Muhtarı Mustafa Bağış ise Demirkol'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Bu hizmetlerimiz devam edecektir. Haliliye en mutlu insanların yaşadığı bir ilçe olacaktır. Bamyasuyu Mahalle'mize bir muhtar evi yaptı başkanımız. Nezih bir ortam, Cevheri Parkımızın içerisinde olduğundan Mahallemizin tam ortasında ve bizde vatandaşımıza daha iyi hizmet vereceğiz. Parkımız 1992 yılından beri yapılmış ama o günden bugüne hiçbir spor aleti ve oyun grubu yapılmamıştı. Sağolsun başkanımız hem spor alanı hem de oyun alanı yaptı parkımıza. Bakımları da güzel oluyor. Bu noktada hizmetlerinden dolayı Başkanımız Fevzi Demirkol'a ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, muhtar evindeki incelemesinin ardından Cevheri Parkı'nda denetlemelerde bulundu.

Haliliye’de Muhtar Evleri Vatandaşların Hizmetine Sunuluyor

Haliliye’de Muhtar Evleri Vatandaşların Hizmetine Sunuluyor

Haliliye’de Muhtar Evleri Vatandaşların Hizmetine Sunuluyor

Haliliye’de Muhtar Evleri Vatandaşların Hizmetine Sunuluyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim