• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 4 Takım Gruplardan Çıkmayı Garantiledi

Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 4 Takım Gruplardan Çıkmayı Garantiledi
7 Mart'ta başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası'nda son maçlar oynanırken, bitime birer maç kala 4 takım gruplardan...

7 Mart'ta başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası'nda son maçlar oynanırken, bitime birer maç kala 4 takım gruplardan çıkmayı garantiledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve Pınarbaşı Halı Saha'da oynanan Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası'nda heyecan her geçen gün artıyor. Yol Yapım ve Asfalt Şube Müdürlüğü takımı son maçında rakibine fark atarak, gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde etti. Yapılan son maçlarda İmar işleri Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı'nı 8-1 yenerken, Hukuk Müşavirliği MASKİ Desteği 3-0, MOTAŞ, MASKİ Kanalizasyon'u 5-2, Özel Kalem Müdürlüğü, Zabıta Daire Başkanlığı'nı 6-2, İtfaiye Daire Başkanlığı MEGSAŞ'ı 4-0, Yol Yapım ve Asfalt Şube Müdürlüğü de Esenlik Karo'yu 10-3 yendi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ'ye bağlı daire başkanlıkları ile şirketlerden oluşan toplam 27 takımın 4 grupta mücadele ettiği turnuvada, bitime birer maç kala 4 takım gruplardan çıkmayı garantilerken, çıkacak diğer 3 takım arasında yer almak için kıyasıya mücadele devam ediyor. A Grubunda oynadığı 6 karşılaşmayı da kazanan İmar İşleri Daire Başkanlığı gruplardan çıkmayı garantilerken, C Grubunda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, D grubunda da İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı gruplardan çıkmayı garantiledi. Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasında grup maçları 24 Mart Perşembe günü tamamlanacak.

Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 4 Takım Gruplardan Çıkmayı Garantiledi

Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 4 Takım Gruplardan Çıkmayı Garantiledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim