• BIST 9836.42
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Hak-iş’ten Başkan Alemdar’a 1 Mayıs Daveti

Hak-iş’ten Başkan Alemdar’a 1 Mayıs Daveti
HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı Sakarya Kent Meydanı'ndaki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma kutlamalarına...

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı Sakarya Kent Meydanı'ndaki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma kutlamalarına davet etti.

Bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Sakarya'da kutlama kararı alan Hak-İş İşçi Sendikaları Konfederasyonu, hazırlıklarını aralıksız sürdürürken; Genel Başkan Mahmut Arslan da Sakarya'ya gelerek protokol üyelerini kutlama etkinliklerine davet etmek için ziyaretlerde bulundu. Bu kapsamda Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı da makamında ziyaret eden Genel Başkan Arslan'a konfederasyon yönetim kurulu üyelerinin şanı sıra Hizmet İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Kent Meydanı'nda yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Hak-İş İşçi Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Başkan Alemdar'ı da kutlamalarda yanlarında görmek istediklerini söyledi. Arslan, "Serdivan Belediyemiz'de, Başkanımız tüm çalışanlarına huzurlu bir iş ortamı tesis etmiş ve son derece modern çalışma ortamı sağlamıştır. Biz Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çalışanlarımızla ilgili kendisinin ortaya koyduğu çaba, gayret ve samimiyet bizim açımızdan takdire şayandır. Yusuf Başkanımızı Sakarya'da Kent Meydanı'nda kutlayacağımız 1 Mayıs mitingine davet etmeye geldik. İnşallah bir arada, kardeşçe, birliktelik içerisinde, bayram havasında 1 Mayıs'ı kutlarız" dedi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün hem ülkemize, hem ilimize hem de çalışanlarımıza yakışır bir şekilde geçmesini diliyoruz. Bu günün bizim dönemimizde resmi bir tatil günü olarak ilan edilmiş olması da, bizim son derece mutlu olduğumuz bir hadisedir. Bu iradeyi yalnız bırakmamak için inşallah biz de o meydanda olacağız. İşçi kardeşlerimizle birlikte, bir arada olacağız. İnşallah rabbim sizlere de güzel bir havada, huzurlu bir ortamda, güzel bir kutlama yapmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim