• BIST 9894.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Gürbüzler Kur’an Kursundan İstişare Toplantısı

Gürbüzler Kur’an Kursundan İstişare Toplantısı
Gürbüzler Kur'an Kursu tarafından istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gürbüzler Kur'an Kursu tarafından istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesi Gürbüzler Köyü'nde faaliyette bulunan Gürbüzler Kur'an Kursu Derneği tarafından istişare toplantısı düzenlendi.

Derneğin hizmet binasında Başkan Şahin Cinbir nezaretinde bir araya gelen istişare toplantısına heyete derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Başkan Cinbir, "Kursun tüm katlarının iç kısım boyaları, bilişim sınıfı düzenlemesi, laminant, tüm halıların değişimini gerçekleştirdik. Öğrenci kapasitesi 70 kişiden 100 kişiye çıkarıldı ve kursun kategorisi C statüsünden den B ye dönüştürüldü ısı yalıtımı çatı da dahil lojmanla beraber yaptırıldı. Öğrencilere sosyal etkinlik alanı olarak kursun ön bahçesinde futbol ve voleybol saha çalışmasının devam ediyor ve i bu arada kantin çalışmalarında da son aşamaya gelindi. Zemin katta bulunan WC ve banyoların günümüz şartlarına göre yenileme çalışmaları halen devam ediyor buna ilaveten de güneş enerjisi çalışmasının tamamladık. Halen kursun çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor ve inşallah hafızlık cemiyetine kadar yetiştirmeye çalışacağız. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada hafızlık eğitiminin kursumuzda daha iyi imkanlar da çocuklarımıza fırsat verilerek kendilerinden hiçbir katkı almadan hayırseverlerin yardımlarıyla okuyacakları sımsıcak bir yuvaları olacaktır. Ayrıca kursumuzda ilkokul 4. sınıf bitiren ve yukarısı sınıflarda olanlara yatılı imkanı sunduklarını ilave kuran eğitimi fırsatı da sunmaktayız. Tüm hayırsever halkımıza hayırlarının Allah kabul etmesini ve hayırlarının devam etmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Düzenlenen istişare toplantısında DEİMDER idarecileri, Gürbüzler Kur'an Kursu yöneticileri, müftülük personeli, Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri ve derneğe zaman zaman sürekli olarak destek sağlayan esnaflar hazır bulundular.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim