• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Güneydoğu Gazisinden Hoşaf Ve Ekmekli Hayır

Güneydoğu Gazisinden Hoşaf Ve Ekmekli Hayır
Tüm masrafları Güneydoğu Gazisi Hayati Akbulut tarafından karşılanan bin 500 kişilik üzüm hoşafı ve ekmek, Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü...

Tüm masrafları Güneydoğu Gazisi Hayati Akbulut tarafından karşılanan bin 500 kişilik üzüm hoşafı ve ekmek, Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Gediz Ortaokulunda öğrencilere ve velilere dağıtıldı. Öğrenciler üzüm hoşafıyla şehitleri anarken okulda düzenlenen programda Gediz İlkokulu, Gediz Ortaokulu ve Müftü Alim Efendi İmam Hatip Ortaokulunun öğrencileri sahne aldı.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Gediz Ortaokulu tarafından Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla bir program düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Gediz İlkokulu, Gediz Ortaokulu ve Müftü Alim Efendi İmam Hatip Ortaokulunun öğrencileri sahne aldı. Okul Müdürü Erhan Çiftçi yaptığı konuşmasında, "Çanakkale geçmişimize ait bir zafer olmakla birlikte millet olarak aramızdaki ihtilafları ortadan kaldırıp bir ve beraber olduğumuzun, muasır medeniyetlerin önüne geçme idealini mutlaka yakalayacağımızın bir göstergesidir. Bu şuurla şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkarak, ülkemizi geleceğe en güçlü şekilde taşıyacağımıza inanıyorum. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı, koruduğumuz takdirde yarınlarımız daha güzel ve parlak olacaktır. Vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.

Okul müdürünün konuşmasının ardından öğrencilerin sunumları büyük bir beğeni izlenirken program sırasında bazı minik öğrencilerin duygulandığı görüldü. Okul korosunun mini konserinin ardından bütün masrafları Güneydoğu'da gazi olan Hayati Akbulut tarafından karşılanan bin 500 kişilik üzüm hoşafı ve ekmek dağıtımı yapıldı. Okul yönetimi ve öğretmenlerin servis ettiği üzüm hoşafı ve ekmek öğrenci ve velilerden büyük ilgi gördü.

Minik öğrenciler Çanakkale'deki askerlerin çoğu zaman üzüm hoşafı ve ekmek yediklerini ve o yüzden kendilerinin de bugün için üzüm hoşafı içip ekmek yiyerek şehitleri andıklarını belirtti.

Güneydoğu Gazisinden Hoşaf Ve Ekmekli Hayır

Güneydoğu Gazisinden Hoşaf Ve Ekmekli Hayır

Güneydoğu Gazisinden Hoşaf Ve Ekmekli Hayır

Güneydoğu Gazisinden Hoşaf Ve Ekmekli Hayır

Güneydoğu Gazisinden Hoşaf Ve Ekmekli Hayır

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim