• BIST 9883.53
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Malatya'da

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Malatya'da
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Hürriyet Parkı'nda incelemede bulundu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Hürriyet Parkı'nda incelemede bulundu. Bakan Tüfenkci, bölgede yeni bir meydan yapılması için Ticaret Lisesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü binasının bir başka yere taşınarak yenisinin yapılması için ilgili bakanlıklarla görüşeceğini söyledi.

Bakan Tüfenkci, beraberinde Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Hürriyet Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmayı beğendiğini söyleyen Bakan Tüfenkci, "Malatya'ya yakışan bir park düzenlemesi oldu. Bildiğiniz gibi Hürriyet Parkı'nın Malatya'nın tarihinde önemli bir yeri var ve Malatya'da yetişen herkeste de Hürriyet Parkı'nın geçmişte izleri var. Bu izleri yeni gelişen ve değişen modern hale gelen Malatya ile bütünleşir bir şekle getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Bakan Tüfenkci, bölgede Malatya'ya yeni bir meydan kazandırılması amacıyla çalışma yürütüldüğünü vurgulayarak, mevcut Milli Eğitim Müdürlüğü binası ile ticaret lisesi binalarının başka bir yere taşınması için ilgili bakanlıklarla görüşeceğini, mevcut binaların başka bir alana yapılmasını isteyeceklerini belirtti.

Bakan Tüfenkci, Kışla Caddesi'ne yaya olarak inerken Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ticaret Lisesi'nin bulunduğu alanı işaret ederek, "Orayı tüm olarak kaldıracağız, burası büyük bir meydan olacak." dedi. Çakır, daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü ve arkasındaki Atatürk Ortaokulu'nu da işaret ederek, "Atatürk Ortaokulu'nu da kaldıralım diyoruz." şeklinde bilgi verdi. Bakan Tüfenkci, daha sonra Kışla Caddesi'nde esnafı ziyaret ederek sohbet etti.

Cihan

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Malatya'da

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Malatya'da

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim