• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Gtb Öğrencileri Unutmadı

Gtb Öğrencileri Unutmadı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), "Çocuklara Adanmış Güzel Bir Gün" projesi kapsamında, Ticaret Borsası Ortaokulunda eğitim gören bir grup öğrenciye unutamayacakları...

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), "Çocuklara Adanmış Güzel Bir Gün" projesi kapsamında, Ticaret Borsası Ortaokulunda eğitim gören bir grup öğrenciye unutamayacakları bir hafta sonu tatili yaşattı.

Etkinlik çerçevesinde bir alışveriş merkezine götürülen öğrenciler burada önce gönüllerince kıyafet alışverişlerini yaptılar. Daha sonra ise en sevdikleri filmi izlemek için sinema salonundaki yerlerini aldı. Gaziantep'te sosyal ve kültürel hayata katkı sağlamak amacıyla çok sayıda sosyal sorumluluk projesini hayata kazandıran GTB, öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve farklı bir hafta sonu geçirmelerine yardımcı olmak amacıyla "Çocuklara Adanmış Güzel Bir Gün" projesini uygulamaya koydu. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir AVM'de ağırlanan Ticaret Borsası Ortaokulundan bir grup öğrenci, hafta sonunu eğlenceli ve alışveriş yapmanın mutluluğu içerisinde geçirdi. Okul idaresi ve öğretmenlerinin gözetiminde GTB" ye ait servislerle okullarından alınarak daha önceden belirlenen alışveriş merkezine getirilen öğrenciler burada Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Üyeleri tarafından karşılandı. Borsa meclis üyeleriyle bir süre sohbet ettikten sonra hep birlikte pazar kahvaltısı yapan öğrenciler daha sonra topluca gidilen giyim mağazasında kendi beğenileri ve istekleri doğrultusunda ihtiyaç duydukları tüm kıyafetleri aldılar. Mont, pantolon, gömlek, eşofman ve ayakkabı gibi günlük hayatta ihtiyaç duyabilecekleri ürünleri seçerken tatlı bir telaş ve heyecan yaşayan öğrencilere, öğretmenleri ve GTB personelleri de yardımcı olmaya çalıştı.

SİNEMA HEYECANI

Sabah kahvaltısı ve kıyafet alışverişlerini tamamladıktan sonra günün en keyifli anına geçen öğrenciler arkadaşlarıyla hep birlikte karar verdikleri "İyi Bir Dinozor " filmini izlemek için sinema salonunun yolunu tuttu. Öğretmenlerinin refakatinde biletleri alındıktan sonra sinema salonuna geçen öğrenciler 2015 yapımı animasyon filmi izlerken neşeli dakikalar yaşadı. Etkinliğin son bölümünde ise öğretmenleri ve GTB görevlileriyle birlikte keyifli bir öğlen yemeği de yiyen öğrenciler, uzun bir haftanın stresini üzerinden atmış bir şekilde geldikleri servis araçlarıyla evlerine yolcu edildi.

Gtb Öğrencileri Unutmadı

Gtb Öğrencileri Unutmadı

Gtb Öğrencileri Unutmadı

Gtb Öğrencileri Unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim