• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Göz Kapağı Estetiği

Göz Kapağı Estetiği
Göz kapağı estetiği operasyonları, genellikle orta yaşlar olmakla birlikte her tür yaştan kadın ve erkeğin tercih ettiği estetik operasyonlardan birisidir.

Göz Kapağı Estetiği Nedir

Göz kapağı estetiği, kliniğimizin bünyesinde yer alan en iyi cerrahlar tarafından gerçekleştirilen, sıklıkla ve başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz, estetik operasyonlar arasındadır. Bu operasyon, üst ve alt göz kapaklarında, kimi zaman genetik faktörlerle, yaşam biçimiyle ya da yaşlanmayla birlikte ortaya çıkan sarkma ve torbalanma görünümünün düzeltilmesi için yapılan bir estetik işlemdir.

Ne İçin Yapılır

Operasyon hastaların isteği ve talebi doğrultusunda yapılır. Göz kapağı estetiği  üst göz kapağında oluşan aşırı sarkma ve gevşemenin düzeltilip onarılması için yapılır. Bilindiği gibi göz kapağı derisi oldukça ince ve hassas yapılı bir deridir. Bu sebeple de yapılan mimiklere, uyku alışkanlıklarına ve yaşlanmaya bağlı olarak sarkması oldukça sık rastlanan bir durumdur. Göz kapağı operasyonu göz kapağı derisinin daha genç ve daha sıkı görünmesi amacıyla gerçekleştirilir.

Kimler Yapabilir

Göz kapağı operasyonları, alanında uzman estetik cerrahlarca yapılan bir operasyondur. Kliniğimiz bünyesinde, göz kapağı için yapılan estetik operasyonları gerçekleştirecek uzman estetik cerrahlarımız ile beklediğiniz görüntüye ulaşabilirsiniz. Bu operasyonla birlikte sık yaptığımız kaş kaldırma operasyonunu tavsiye etmekteyiz.

Nasıl Yapılıyor

Göz kapağı operasyonları, gözde sarkmaya ve düşük göz kapağı görüntüsünün oluşmasına sebep olan fazla derinin alınması işlemi ile yapılır. Operasyon oldukça basit ve kısa sürelidir.

Cerrahi İşlem Ne Kadar Sürüyor

Göz kapağı için yapılan operasyonlar, her bir kapak için 20-30 dakikalık bir süreçte gerçekleştirilir. Her iki göz kapağına yapılan estetik işlem, 1-3 saat arasında tamamlanmaktadır.

Ameliyat Süreci

Göz kapağı estetiği operasyonları genel ya lokal anestezi altında gerçekleşmekle birlikte, hangi anestezi kullanılırsa kullanılsın, hasta işlem sırasında hiçbir şekilde acı duymaz. Ameliyatla birlikte, yaşlı görünüme sebep olan fazla deri çıkartılır, bu işlem bittiğinde göz kapağı ameliyatı dikiş ile kapatılır. Atılan dikiş göz kapağı kıvrımında olduğundan ve yine göz kapağı derisi ince yapılı bir deri olduğundan, dikiş izleri kıvrıma gizlenir, oldukça silik olur hatta kimi durumlarda hiç iz kalmaz.

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim